ТАКОГО ТОЧКОГО ЗАСОБУ В МЕНЕ ЩЕ НЕ БУЛО
різниця помітна навіть після першого використання
Я перепробувала велику кількість точкових засобів, але такого в мене ще не було.
Цей продукт має консистенція дуже схожу до глиняної маски.
Основні активні інгредієнти:
- Каолін (біла глина) адсорбує надлишки шкірного сала, очищає, м’яко відлущує відмерлі клітини, зменшує розмір пор, злегка відбілює.
- Біорозчинна сірка і фарнезол регулюють вироблення шкірного сала, позбавляючи шкіру жирного блиску. Пригнічують активність флори, відповідальної за загострення вугрової хвороби та запальні процеси шкіри. В масці для обличчя від почервонінь та запалень тонізують, покращують пружність шкіри, надають гладкості та еластичності.
- Ефірна олія чайного дерева надає антибактеріальний та антисептичний захисту, попереджає подразнення.
- Ефірна олія лаванди заспокоює та надає антисептичного захисту.
- Камфора має виражені антибактеріальні та протизапальні властивості, попереджає запалення, покращує колір обличчя, тому є важливим складником маски проти акне.
- Ефірна олія лимону освітлює колір шкіри, допомагає висвітлити застійні плями, в складі маски для обличчя від постакне сприяє вирівнюванню тону обличчя.
- Бісаболол надає заспокійливого ефекту.
- Колоїдне срібло (наносрібло) має безпечну та ефективну антибактеріальну дію.
- Саліцилова кислота відлущує, очищає пори, прибирає запалення. Зменшує продукування шкірного сала.
Пакування продукту має зручний носик для точкового нанесення. Консистенція доволі густа, але це також є плюсом, бо можна розрахувати кількість засобу.
Маска має бежево-зелений відтінок. Її треба нанести точково на суху та чисту шкіру на 5-10 хвилин. Я наносила на 10, а потім витерти сухою серветкою або вушною паличкою.
Результат через кілька годин можна побачити на найнижчому фото. Відразу заспокоївся неприємний біль, який викликало дане запалення та воно почало поступово загоюватися.
Засіб мене дуже приємно здивував своєю дієвістю навіть після 1 використання.
А ви які точкові засоби обираєте?
Коментарі (0)