Bogenia Angelic Creamy Blush Stick
Чи варто купувати Bogenia Angelic Blush Stick?
Bogenia Angelic Creamy Blush Stick у відтінку 04 Bare стали для мене першим досвідом із кремовими рум'янами. Зізнаюся, спочатку я трохи злякалася – відтінок на руці здавався занадто яскравим. Але при розтушовуванні колір виявився дуже природним і ніжним.
Особливо хочу відзначити пакування: воно доволі якісне, флакон виконаний у приємному рожевому кольорі, а логотип бренду виглядає стильно та привабливо.
Рум'яна чудово розтушовуються, а щоб макіяж тримався до вечора, я закріплюю їх пудрою. Засіб не викликав висипань на моїй проблемній шкірі, що для мене є вагомим плюсом. У результаті макіяж із ними виглядає свіжим і природним.
🎀 1-ше фото зверху донизу:
• Денне освітлення біля вікна
• Денне освітлення
• Штучне освітлення
🎀 2-ге фото – Після легкого розтушовування
Щодо складу, він базується на синтетичних компонентах, таких як диметикон і синтетичний віск. Хоча ці інгредієнти забезпечують легке нанесення та довговічність продукту, вони можуть не підійти власникам проблемної шкіри.
- Диметикон: це вид силікону, який створює бар’єр, утримує вологу в шкірі, забезпечує гладке нанесення та стійкість макіяжу. Він вважається безпечним для більшості людей, хоча у випадку дуже чутливої або схильної до акне шкіри може спричиняти закупорку пор.
- Синтетичний віск: забезпечує текстуру та стійкість, допомагаючи продукту залишатися на місці. Загалом вважається безпечним, однак його не можна віднести до натуральних або органічних компонентів.
Загалом рум’яна справляють гарне враження завдяки своєму природному фінішу та легкому нанесенню. Однак склад залишає бажати кращого. Через це я навряд чи повторю покупку цього продукту.
Коментарі (0)