Bioaqua Amino Acid Makeup Remover
засіб, що за короткий час став улюбленим для зняття не тільки легкого повсякденного, а і стійкого вечірнього макіяжу
Така крихітка від китайського бренду косметики Bioaqua.
Маленький лаконічний флакончик, всього 50 мл. Його дуже зручно брати з собою в дорожню косметичку не тільки із-за компактного розміру, а ще й завдяки наявності захисного ковпачка. Завдяки йому можна не перейматися, що рідина проллється.
Я з задоволенням придбала би велику баночку цього ремуверу, адже це дійсно крутий робочий засіб. Але, нажаль, зустрічається лише такий маленький об'єм.
Упаковка виконана з прозорого пластику. Жодної інформації на українській мові. Тільки по назві англійською можна зрозуміти, який засіб знаходиться всередині.
Продавався без додаткового пакування.
В описі зазначено, що він має формулу з амінокислотами, що активно глибоко проникає в шкіру та дбайливо видаляє забруднення.
І він дійсно залишає після себе комфортні відчуття. Не залишає неприємних відчуттів, не сушить, не стягує шкіру та нема липкості.
Після використання не хочеться відразу бігти вмиватися.
Хоча, всі ж пам'ятають, що міцелярну воду необхідно змивати?😊
Має приємну віддушку, свіжий аромат мильних бульбашок.
Він чудово справляється не тільки з сухими текстурами, а й стійкими продуктами. При цьому не треба прикладати зусилля та надто терти шкіру, аби змити макіяж.
На фото я показала декілька етапів, як працює даний ремувер.
Для наглядності я нанесла на руку і сухі текстури, і кремовий хайлайтер, і тон, і олівці та навіть стійку рідку помаду для губ.
Перше фото - майже все, що потрібно для повноцінного макіяжу.
Друге - це я один раз дуже легко пройшла ватним диском, змоченим у ремувері. Як бачите, сухі текстури дуже легко змилися
Третє - вже надавила злегка. Тут змився і глітер та майже повністю олівці для очей.
Ну і на четвертому вся косметика чудово піддалася де макіяжу. Тільки ледь-ледь видно помаду
Дуже раджу! Для мене це стало дійсно супер знахідкою за приємною доступною ціною.
Коментарі (0)