Мастхев осені замовляли?
Esthetic House CP-1 Ginger Purifying Conditioner
Всім привіт, це Ася💖
⛄️Осінь та зима як не крути, найбільш критичні часи для нашої краси. Нестача вітаміну D та сезонних натуральних вітамінів з ягід, фруктів, зелені, може даватися в знаки для нашої краси. Страждають нігті, волосся, шкіра і дуже важливо не ігнорувати це та потурбуватися про свій організм. Особисто я з настанням холодів починаю приймати вітаміни, додаю процедури спрямовані на покращення кровообігу, і звичайно ж, приділяю увагу косметичним засобам.
Сьогодні я розповім вам про кондиціонер від корейського бренду котрий я люблю використовувати в холодну пору.
💖Почнемо з опису від виробника:
Майстри корейського бренда Esthetic House створили чудовий кондиціонер, який має силу натуральних екстрактів і готовий наповнити нею кожен ваш волосок.
Особливості CP-1 Ginger Purifying Conditioner від бренда Esthetic House:
- призначений для догляду за втомленим, пошкодженим та ослабленим волоссям;
- компенсує недолік поживних речовин;
- містить екстракт імбирної олії і екстракту імбиру;
- захищає від подальших ушкоджень;
- екстракт меду, прополісу й маточного молочка оздоровлюють локони та надають їм блиск;
Інгредієнти: імбир, алантоїн, жожоба, оливкова олія, олія арганії
💖Мої враження від використання:
- Дизайн. Банка у форматі 500 мл виглядає непогано, дозатор зручний. Я б особисто, змінила б колір банки на матовий бежевий замість коричневого.
- Текстура та аромат. Запах неймовірно приємний та зимовий, це імбир та мед, він не хімозний, і досить довго тримається на волоссі. Текстура кремова, середньої густоти, зручна у використанні.
- Результати. Так як засіб наноситься лише на волосся, а на коріння ні, то оцінюємо ми лише естетичну складову. Від нього волосся стає мʼяким, блискучим, легко розчісується. Підійде всім типам волосся і будь якій густоті. Взагалі не обтяжує і не робить волосся жирним. Дуже подобається даний кондиціонер і повторю його ще раз, дякую за увагу 💖
Коментарі (0)