Для демакіяжу обрала молочко від Чистої лінії, яке мене вразило своєю ефективністю!
Знімає навіть надстійкі стрілки!
У мене закінчилася міцелярна вода і я вирішила підшукати новий засіб для демакіяжу. Обрала нехарактерний для себе продукт - густе молочко де зняття макіяжу. Зазвичай я користуюся міцелярною водою або бальзамом для зняття макіяжу. А тут пробила ностальгія і вирішила купити декілька продуктів від Чистої лінії, щоб протестувати. Одним із цих продуктів і стало сьогоднішнє молочко.
Досить густа консистенція, молочко білого кольору має ніжний та приємний аромат.
Наношу невелику кількість засобу на ватний диск і плавними рухами знімаю макіяж з обличчя та очей
Ефективність у знятті макіяжу:
Я мала повноцінний макіяж з тональним кремом, тушшю та зеленими стрілками. Підводка у мене від Avon power stay 72 години стійкості, і вона завжди досить важко витирається з обличчя. Я навіть змирилася і іноді можу навіть на другий день бути з цією підводкою. Бо краще вже нехай два дні зі стрілками, ніж витерти собі всі вії в бажанні зняти весь макіяж з очей.
Чесно кажучи, я не покладала великих надій на цей засіб для демакіяжу, бо виглядає він максимально легеньким та ніжним.
Але! Це молочко для зняття макіяжу виявилося напрочуд сильним. Макіяж знявся повністю, що ви можете побачити на ватному диску.
Також нижче можете побачити фото одразу після вмивання. Так, я після демакіяжу ще вмилася з гелем для вмивання, хоча потім я прочитала на баночці, що це молочко не потребує змивання. Це добре, що якщо немає можливості вмитися, то це і не обов'язково буде.
Я задоволена покупкою на всі 100%, мені навіть це молочко подобається більше, ніж міцелярні водички.Засіб дійсно ніжно та м'яко, але в той час ефективно знімає весь макіяж.
10/10
Дуже рекомендую спробувати, класний продукт за помірну ціну.
Коментарі (0)