InnaVeselka

Емоцій пост | O'BAYS Matte Liquid Lipstick

Перші враження

Дуже рада приєднатись до учасників тестування.

Вперше перемогла у розіграші і хочу подякувати MakeUp за отримані емоції

Пакування

В фірмовому боксі отримала три матові помади в індивідуальному картонному пакуванні із наліпками відкриття та всією необхідною споживачу інформацією

Сам футляр одразу проситься в косметичку бо не містить жодних стікерів і не загрожує манікюру дряпанням штрих-кодів та змиванням засобом для зняття лаку слідів наліпок

Хочеться також відмітити лаконічний дизайн, що притаманний більше брендам вищього цінового сегменту

Запах

Віддушка відсутня. Спеціально відкривала і перевіряла

Кольори

Матова рідка помада представлена в трьох класичних насичених кольорах

І тут я розумію що косметичку заполонили коричневі та ожинові відтінки, а червона помада з різдвяних адвентів з тим самим синім підтоном, що не підкреслює жовтизну зубів, відсутня

Перший відтінок бачу у центрі губ в парі з коричневим олівчиком, другий і третій планую носити соло

Текстура

Помада пігментована, легко розподіляється аплікатором, не потребує нанесення олівчика. Розхід мінімальний, краплі вистачає на всі губи

Стійкість

Поки домалювала, помада вже повністю зафіксувалась, слідів не залишає

При покритті олійкою або вживанні жирної їжі починає відбиватися на посуді, але повністю не сходить

Досвід користування

Продукт для губ отримала з початком опалювального сезону, коли моя суха шкіра просто в шоці від такого розвитку подій, але відчуття стягнутості відсутні

Висновки

Користуючись можливістю, хочу звернутися до бренду від користувачів і попросити вказати кінцевий термін придатності безпосередньо на футлярі