Лосьйон заспокійливий Eucerin
Засіб вартий вашої уваги
Цей лосьйон призначений для сухої та дуже сухої шкіри. Він обіцяє інтенсивне зволоження та відновлення шкіри, не містить ароматів і підходить навіть для чутливої шкіри.
Текстура лосьйону досить густа і щільна, майже як крем. Спочатку я думала, що він буде важким, але після нанесення він приємно “тане” на шкірі. Лосьйон не вбирається миттєво, залишає на шкірі легку “плівочку”.
Основні переваги:
- Миттєве заспокоєння. У мене бувають сухі ділянки на руках і ліктях, які іноді навіть тріскаються. Одразу після нанесення шкіра стала м’якою, а дискомфорт і стягнутість зникли.
- Живлення. Лосьйон чудово живить навіть дуже суху шкіру.
- Довготривалий ефект. Навіть через кілька годин після нанесення шкіра залишалася гладенькою та зволоженою. Я наносила лосьйон ввечері, а вранці шкіра все ще була м’якою.
- Захист шкіри. Після нанесення відчувається, ніби шкіра “закрита” під шаром зволоження. Це дуже актуально взимку, коли шкіра пересушується від холоду.
- Економність. Попри невеликий розмір, засіб дуже економний.
Кому підійде:
- Для тих, у кого шкіра схильна до сухості, лущення або навіть тріщин.
- Для зимового періоду, коли шкіра потребує особливого захисту.
Обʼєм лосьйону 30 мл дуже компактний, його легко взяти із собою в сумочку або косметичку. Попри простий дизайн, упаковка практична й добре виконує свою функцію. Маленький флакон має щільну кришку, що добре захищає продукт від протікань. Це особливо важливо, якщо лосьйон носити із собою в сумці.
Лосьйон Eucerin Original Healing – це справжній порятунок для сухої та дуже сухої шкіри. Він чудово зволожує, заспокоює й створює відчуття м’якості та комфорту. Це дуже ефективний засіб, хоч і трохи важкий для тих, хто любить суперлегкі текстури. Але для лікування сухої шкіри це ідеальний вибір!
Коментарі (0)