Yana_Pa🫧

Sun Sensitive Tinted Mattifying Fluid SPF50 від Lancaster.

🫧Отримала його а подарунок від MakeupClub Polska. І певний час потестивши можу сміливо сказати, що це класний sunscreen .

Він не лише забезпечує надійний захист від усіх типів випромінювання (UVA, UVB, видимого світла й інфрачервоних променів), але й піклується про шкіру на рівні текстури та вигляду.

А якщо пройтися по заявлених властивостях , то ось моя думка по кожному➡️.

• Пігментований фініш. На жаль, це мабуть, єдиний мінус . Пігментація в засобі майже 0. Навряд чи він щось перекриє чи приховає. Але ж це легкий флюїд, яких перекриваючих здібностей хочете від нього побачити?
  • Матуючий ефект. А ось тут вже +. Дійсно матовий фініш і згодьтесь -це класно, коли обличчя не виглядає жирним млинцем на сонечку.

• Легка текстура. Так, засіб швидко вбирається і зовсім не відчувається на шкірі.

• До речі, хоч і має косметичну віддушку, але при нанесенні на обличчя запах не відчувається.

• Екосвідомість: веганська формула і безпечність для океану — ВЕЛИЧЕЗНИЙ ПЛЮС ДЛЯ МЕНЕ.

Для мене флюїд від Lancaster ідеально як база під макіяж, адже зволожує, знімає почервоніння і заспокоює шкіру, запобігаючи сухості та подразненням.

А ще мені подобається думати про те, що наносячи цей sunscreen я працюю на свою молодість , уповільнюючи старіння😉.

Чи можу рекомендувати, звісно ж так.