Vik_Sem

OASIS | Чорний оксамит

OASIS | Чорний оксамит

Знайомство з брендом OASIS почалося з крему для рук з нішевим ароматом Tiziana Terenzi Kirke. Мені так сподобався його аромат, що я відразу вирішила спробувати і гель для душу.

Парфумований гель для душу "Passion Fruit Sandalwood Patchouli"

️УПАКОВКА

Спочатку, на бренд OASIS я звернула увагу виключно через фотогенічні баночки. А вже після знайомства покохала її за вміст.

Флакон у гелю виконаний із пластику. Помповий дозатор з подовженим носиком.

Етикетка в чорно-білих тонах мінімалістична на лицьовій стороні, містить всю необхідну інформацію на зворотній.

OASIS | Чорний оксамит

Мені подобається, що в цьому гелі для душу є компоненти, що зволожують шкіру. Той випадок, коли у засобі поєднується не лише очищення шкіри, а й догляд за нею.

ОРГАНОЛЕПТИКА:

Текстура та консистенція гелю цілком стандартні – прозора, рідко-текуча, помірно-густа. Загалом, без питань та нарікань.

А ось аромат, як і в інших засобах OASIS, на висоті.

Гель парфумований, має приємний аромат. Натхнений нішевим парфумом Tiziana Terenzi Kirke аромат початку здається різким, але під час використання пом'якшується. Я добре відчуваю усі парфумерні ноти, заявлені брендом. Це і свіжість пачулі і соковитий аромат маракуї теж має місце.

Фруктово-квіткова нота, яку чую я чудова: вона солодка, але не нудотна. Вона розбавлена ​​терпкістю пачулі і теплотою сандалу. Чую дуже легкі, солодкі та приємні тютюнові ноти. Відмінний парфумерний мікс: деревний, з ніжними квітковими та фруктовими нюансами. Я у захваті від аромату цього гелю!

Милиться гель відмінно. Піна щільна, м'яка. Змивається зі шкіри швидко та повністю. Аромат залишається на шкірі довгий час.

ЗАГАЛЬНЕ ВРАЖЕННЯ:

Для мене головний критерій гелів для душу – це аромат. Люблю гарні та стійкі запахи. У гелі для душу Oasis Hand&Body Wash "Passion Fruit Sandalwood Patchouli" із цим проблем немає.

Чим більше, я використовую його, тим сильніше закохаюся в цей аромат.

За іншими параметрами, це хороший гель для душу з властивостями, що доглядають, в красивій упаковці.

Я РЕКОМЕНДУЮ гель для душу Oasis Hand&Body Wash "Passion Fruit Sandalwood Patchouli"

ПЛЮСИ:

• Естетична упаковка;
  • Приємна ціна із знижкою;
  • Зручний дозатор;
  • Гарний склад;
  • Шикарний та нетривіальний аромат;
  • Добре піниться;
  • Пом'якшує шкіру;
  • Аромат шлейфіт зі шкіри.

МІНУСИ:

• Для мене їх немає.
18 листопада, 2024