OASIS | Чорний оксамит
Oasis Hand&Body Wash
Знайомство з брендом OASIS почалося з крему для рук з нішевим ароматом Tiziana Terenzi Kirke. Мені так сподобався його аромат, що я відразу вирішила спробувати і гель для душу.
Парфумований гель для душу "Passion Fruit Sandalwood Patchouli"
️УПАКОВКА
Спочатку, на бренд OASIS я звернула увагу виключно через фотогенічні баночки. А вже після знайомства покохала її за вміст.
Флакон у гелю виконаний із пластику. Помповий дозатор з подовженим носиком.
Етикетка в чорно-білих тонах мінімалістична на лицьовій стороні, містить всю необхідну інформацію на зворотній.
Мені подобається, що в цьому гелі для душу є компоненти, що зволожують шкіру. Той випадок, коли у засобі поєднується не лише очищення шкіри, а й догляд за нею.
ОРГАНОЛЕПТИКА:
Текстура та консистенція гелю цілком стандартні – прозора, рідко-текуча, помірно-густа. Загалом, без питань та нарікань.
А ось аромат, як і в інших засобах OASIS, на висоті.
Гель парфумований, має приємний аромат. Натхнений нішевим парфумом Tiziana Terenzi Kirke аромат початку здається різким, але під час використання пом'якшується. Я добре відчуваю усі парфумерні ноти, заявлені брендом. Це і свіжість пачулі і соковитий аромат маракуї теж має місце.
Фруктово-квіткова нота, яку чую я чудова: вона солодка, але не нудотна. Вона розбавлена терпкістю пачулі і теплотою сандалу. Чую дуже легкі, солодкі та приємні тютюнові ноти. Відмінний парфумерний мікс: деревний, з ніжними квітковими та фруктовими нюансами. Я у захваті від аромату цього гелю!
Милиться гель відмінно. Піна щільна, м'яка. Змивається зі шкіри швидко та повністю. Аромат залишається на шкірі довгий час.
ЗАГАЛЬНЕ ВРАЖЕННЯ:
Для мене головний критерій гелів для душу – це аромат. Люблю гарні та стійкі запахи. У гелі для душу Oasis Hand&Body Wash "Passion Fruit Sandalwood Patchouli" із цим проблем немає.
Чим більше, я використовую його, тим сильніше закохаюся в цей аромат.
За іншими параметрами, це хороший гель для душу з властивостями, що доглядають, в красивій упаковці.
Я РЕКОМЕНДУЮ гель для душу Oasis Hand&Body Wash "Passion Fruit Sandalwood Patchouli"
ПЛЮСИ:
- Естетична упаковка;
- Приємна ціна із знижкою;
- Зручний дозатор;
- Гарний склад;
- Шикарний та нетривіальний аромат;
- Добре піниться;
- Пом'якшує шкіру;
- Аромат шлейфіт зі шкіри.
МІНУСИ:
- Для мене їх немає.
Коментарі (0)