MELONI | Спрей для волосся 7в1 з SPF
Цікава знахідка для волосся, яке потребує захисту та догляду
Ми всі знаємо, як важливо обирати правильні засоби для волосся, адже від цього залежить його зовнішній вигляд і здоров’я.
А також варто памʼятати, що не лише влітку волоссю потрібен SPF (так, так не тільки шкіра потребує захисту від сонця) а й у холодну пору сонце не втрачає своєї активності. Саме тому я вирішила спробувати спрей для волосся 7в1 з SPF від бренду Meloni, і поділитись враженнями.
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: 150мл.
Бренд: Meloni
Вік: 18+
Призначення: для блиску, живлення, зволоження, зміцнення, розгладження
Тип: для всіх типів волосся
Класифікація: натуральна
Термін придатності: 6 місяців після відкриття
СКЛАД:
Aqua, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Acrylates/c12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Rosmarinus Officinalis Water, Glycerin, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Milk Protein, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Nelumbo Nucifera Leaf Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Trimethylsiloxyamodimethicone, C11-15 Pareth-5, C11-15 Pareth-9, Panthenol, Sodium Cocoyl Glutamate, Pentylene Glycol, Potassium Sorbate, Parfum
Цей спрей містить багато потужних компонентів, які вже давно зарекомендували себе у догляді за волоссям:
Tinosorb S Lite Aqua — ультрафіолетовий фільтр нового покоління, який ефективно захищає волосся від шкідливого впливу сонячних променів, не залишаючи жирної плівки.
Гідролат розмарину — цей екстракт має потужну антисептичну та зміцнювальну дію на волосся, стимулюючи його ріст і надаючи здорового вигляду.
Гліцерин — відмінний зволожувач, який допомагає утримувати вологу в структурі волосся, забезпечуючи його м’якість.
Гідролізат протеїнів шовку — живить волосся зсередини, додаючи еластичності та сяйва.
Гідролізат молочних протеїнів — відомий своїми зволожуючими та відновлювальними властивостями, зміцнює волосся та робить його більш слухняним.
Екстракт кореня солодки — чудовий засіб для заспокоєння шкіри голови та запобігання запаленням.
Екстракт білого лотосу — має потужний антиоксидантний ефект, захищає волосся від окислення та шкідливого впливу навколишнього середовища.
Екстракт квіток волошки — підвищує зволоження волосся, додаючи йому м’якість і пружність.
Екстракт листя гамамелісу — пом’якшує шкіру голови та волосся, надаючи їм здоровий вигляд.
Пантенол — незамінний для відновлення пошкодженого волосся, живить і зволожує волосся, роблячи його більш міцним.
Олія виноградних кісточок— живить і зволожує волосся, зміцнює його, надає блиск і м’якість, а також захищає від ушкоджень та передчасного старіння.
ПАКУВАННЯ, ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД
Пакування спрею ніжне та елегантне. Лаконічний флакон з білого пластика привертає увагу та створює враження преміум-продукту. Завдяки компактному розміру засіб зручно тримати в руці.
Розпилювач чудово працює, не тече, продукт подається рівномірно та у комфортній кількості.
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Текстура спрею легка і не обтяжує волосся. Він не залишає жирного чи липкого ефекту, що для мене, як для власниці тонкого волосся, є великою перевагою. Аромат приємний і ненав’язливий. Завдяки тому, що спрей не містить важких ароматизаторів та добавок, він підходить навіть для чутливої шкіри голови.
ЗАСТОСУВАННЯ
Спрей надзвичайно простий у використанні. Просто розпорошуєш його на сухе або вологе волосся з відстані 15-20 см. і він миттєво починає працювати. Дуже сподобалося, що засіб має функцію термозахисту, тому я його використовую не тільки в сонячні дні, а й під час укладки волосся за допомогою фена чи плойки.
ВРАЖЕННЯ
Після кількох тижнів використання спрею від Meloni можу з упевненістю сказати, що це супер засіб! Я не тільки отримала додатковий захист від ультрафіолетових променів, але й помітила, що волосся стало більш м’яким, живим і менш ламким. Його блиск і еластичність дійсно покращились, а сухість на кінчиках зменшилася. Помітно, що волосся отримує необхідне живлення.
А ще волосся стало менше плутатись та легше розчісується.
Для мене дуже важливо, щоб засоби не лише доглядали, а й не обтяжували «шевелюру». Цей спрей повністю відповідає моїм вимогам.
Загалом, я дуже задоволена результатом і готова рекомендувати цей спрей всім, хто шукає багатофункціональний продукт для догляду за волоссям. Якщо ви ще не пробували Meloni, вам точно варто звернути на нього увагу!
Коментарі (0)