Mary Ost

MELONI | Спрей для волосся 7в1 з SPF

Ми всі знаємо, як важливо обирати правильні засоби для волосся, адже від цього залежить його зовнішній вигляд і здоров’я.

А також варто памʼятати, що не лише влітку волоссю потрібен SPF (так, так не тільки шкіра потребує захисту від сонця) а й у холодну пору сонце не втрачає своєї активності. Саме тому я вирішила спробувати спрей для волосся 7в1 з SPF від бренду Meloni, і поділитись враженнями.

Об'єм: 150мл.

Бренд: Meloni

Вік: 18+

Призначення: для блиску, живлення, зволоження, зміцнення, розгладження

Тип: для всіх типів волосся

Класифікація: натуральна

Термін придатності: 6 місяців після відкриття

Aqua, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Acrylates/c12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Rosmarinus Officinalis Water, Glycerin, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Milk Protein, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Nelumbo Nucifera Leaf Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Trimethylsiloxyamodimethicone, C11-15 Pareth-5, C11-15 Pareth-9, Panthenol, Sodium Cocoyl Glutamate, Pentylene Glycol, Potassium Sorbate, Parfum

Цей спрей містить багато потужних компонентів, які вже давно зарекомендували себе у догляді за волоссям:

Tinosorb S Lite Aqua — ультрафіолетовий фільтр нового покоління, який ефективно захищає волосся від шкідливого впливу сонячних променів, не залишаючи жирної плівки.

Гідролат розмарину — цей екстракт має потужну антисептичну та зміцнювальну дію на волосся, стимулюючи його ріст і надаючи здорового вигляду.

Гліцерин — відмінний зволожувач, який допомагає утримувати вологу в структурі волосся, забезпечуючи його м’якість.

Гідролізат протеїнів шовку — живить волосся зсередини, додаючи еластичності та сяйва.

Гідролізат молочних протеїнів — відомий своїми зволожуючими та відновлювальними властивостями, зміцнює волосся та робить його більш слухняним.

Екстракт кореня солодки — чудовий засіб для заспокоєння шкіри голови та запобігання запаленням.

Екстракт білого лотосу — має потужний антиоксидантний ефект, захищає волосся від окислення та шкідливого впливу навколишнього середовища.

Екстракт квіток волошки — підвищує зволоження волосся, додаючи йому м’якість і пружність.

Екстракт листя гамамелісу — пом’якшує шкіру голови та волосся, надаючи їм здоровий вигляд.

Пантенол — незамінний для відновлення пошкодженого волосся, живить і зволожує волосся, роблячи його більш міцним.

Олія виноградних кісточок— живить і зволожує волосся, зміцнює його, надає блиск і м’якість, а також захищає від ушкоджень та передчасного старіння.

Пакування спрею ніжне та елегантне. Лаконічний флакон з білого пластика привертає увагу та створює враження преміум-продукту. Завдяки компактному розміру засіб зручно тримати в руці.

Розпилювач чудово працює, не тече, продукт подається рівномірно та у комфортній кількості.

Текстура спрею легка і не обтяжує волосся. Він не залишає жирного чи липкого ефекту, що для мене, як для власниці тонкого волосся, є великою перевагою. Аромат приємний і ненав’язливий. Завдяки тому, що спрей не містить важких ароматизаторів та добавок, він підходить навіть для чутливої шкіри голови.

Спрей надзвичайно простий у використанні. Просто розпорошуєш його на сухе або вологе волосся з відстані 15-20 см. і він миттєво починає працювати. Дуже сподобалося, що засіб має функцію термозахисту, тому я його використовую не тільки в сонячні дні, а й під час укладки волосся за допомогою фена чи плойки.

Після кількох тижнів використання спрею від Meloni можу з упевненістю сказати, що це супер засіб! Я не тільки отримала додатковий захист від ультрафіолетових променів, але й помітила, що волосся стало більш м’яким, живим і менш ламким. Його блиск і еластичність дійсно покращились, а сухість на кінчиках зменшилася. Помітно, що волосся отримує необхідне живлення.

А ще волосся стало менше плутатись та легше розчісується.

Для мене дуже важливо, щоб засоби не лише доглядали, а й не обтяжували «шевелюру». Цей спрей повністю відповідає моїм вимогам.

Загалом, я дуже задоволена результатом і готова рекомендувати цей спрей всім, хто шукає багатофункціональний продукт для догляду за волоссям. Якщо ви ще не пробували Meloni, вам точно варто звернути на нього увагу!

18 листопада, 2024
Mary Ost
18 листопада, 2024