Пінка та тонік для облич чя від Lum
LUM Washing Foam + Tonic
Ще один український виробник доглядової косметики, вирішила почати знайомство з засобів для обличчя, але мені також дуже цікава їхня чорна лінійка для волосся, планую з часом і її потестувати.
Отже, порадившись (дуже детально та прискіпливо) з предстаницею бренду обрала для себе пінку для вмивання з екстрактом зеленого чаю для жирної шкіри.
Вона представлена у вигляді прозорої пластикової пляшки з необхідними наклейками, 150 мл, колір рідини ніжно-салатовий. Дозатор-спінювач білого кольору захищений пластиковою прозорою кришечкою, він звичайний та зручний, працює плавно та видає необхідну кількість засобу на один раз.
склад: Water, Jasmine Flower Water, Sodium Olyvoyl Glutamate, Coco Glucoside, Sorbitol, Glycerin, Jojoba Oil Glycereth-8 Esters, Camelia Sinensis (Leaf) Extract, Ethylhexylglycerin (And) Phenoxyethanol, D-Panthenol, Citryc Acid, Parfum, Ci 42090, Ci 19140.
Текстура піни дуже приємна, легка та повітряна, ніжна наче хмаринка. Аромат засобу мені дуже подобається - це приємна свіжість та кислинка.
Підходить для щоденного використання вранці та ввечері. Я використовую як перший етап очищення і шкіра після неї ідеально чиста.
Органічна формула ефективно справляється з жирним блиском, над лишком себуму та забрудненнями, шкіра стає матовою, гладкою, приємною на дотик і сяйнистою. Водночас пінка не стягує шкіру, підвищує еластичність та не залишає липкості:
🌿екстракт зеленого чаю тонізує та освіжає, бореться з надмірною жирністю,
🌿гідролат жасмину дарує матовий фініш,
🌿олія жожоба підвищує пружність і еластичність;
🌿Д-пантенол стимулює клітинну регенерацію та оновлення, нейтралізує патогенні бактерії;
🌿 дарує природне сяйво.
LUM Washing Foam
Другим етапом мені порекомендували використовувати LUM Tonic Rose Water Hyaluronic Acid для нормальної шкіри, щоб підтримати природний pH-баланс після очищення.
Він представлентй у вигляді прозорої пластикової пляшки з необхідними наклейками, також 150 мл, колір рідини ніжно-рожевий. Зручний дозатор білого кольору, не проливається, можна легко дозувтаи кількість нанесення на спонж, або на долоню.
Склад: Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Propylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Napca, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance, Ci 16255.
Хоч я й не дуже люблю троянду в косметиці, але ж тут вона легка і головне - чудово працює та виконує свої функції:
🌹 дарує тривале відчуття комфорту і свіжості на обличчі
🌹 підтримує оптимальний рівень рН
🌹зміцнює гідроліпідний баланс
🌹глибоко зволожує епідерміс та готує його до подвльшого догляду - рожева вода і гіалуронова кислота підтримують оптимальний водний баланс та запобігають зневодненню
🌹 вирівнює тон і мікрорельєф
🌹 дарує тонус і комфорт
🌹 усуває лущення, сухість та не викликає відчуття стягнутості і липкості
🌹 заспокоює почервоніння та запалення.
Мої враження від використання цієї "солодкої парочки" - це чудовий базовий догляд для моєї шкіри, додатково ще використовую ліфтинг-сироватку від цього бренду, але про неї розкажу вам трішки пізніше, хоча поки маю також лише приємні враження. Також було б цікаво спробувати матуючий тонік. Також для мене важливо, що бренд дуже соціально активний, контактний, відповідальний, а його продукція не не містить шкідливих речовин.
Коментарі (0)