O’BAYS
Чесний відгук🎀 #testmakeupclub
Відео першого враження я вже виставила. Зараз протестувавши можу вам розповісти своє враження, стосовно даного продукту🥰Дякую Makeup за такі подарунки 🎁
Опис бренду :
"- помада має насичену, високопігментовану формулу;
- не викликає відчуття сухості та стягнутості;
- має широку кольорову палітру під будь-який привід;
- залишає матовий фініш;
- містить натуральні олії, які дбають про стан губ;
- забезпечує комфортне, гнучке та стійке покриття."
З даним брендом я не була раніше знайома, хоча бачила багато відгуків на їхню продукцію, але хотілося протестувати самій☺️ мені прислали яскраві три відтінки🩷Саме пакування виглядає, як на мене, дуже достойно😍
1) Перший відтінок з розовинкою. Спочатку думала, що він не підійде мені, але я помилялась, дуже гарний колір, і такий дівчачий🎀
2) Другий колір, думала, підійде мені найменше, адже в житті я не фарбуюсь червоними помадами. Але це вау😍 дуже гарний насичений колір. Після цієї помади я змінила своє враження стосовно таких яскравих відтінків💔
3) Третій колір взагалі був мій фаворит 🍫 адже в житті я використовую саме такі відтінки, дуже гарний, на кожен день🥰
Як і описував бренд, помади дуже стійкі, але гарно стираються гідрофільною олією. Перед використанням рекомендую проскрабувати вуста, або зволожити їх.👄 У мене майже завжи сухі губи, тому такі помади на них підкреслююсь недоліки. Після використання данного продукту я не відчула неприємного, стягуючого ефекту. ☺️ Хотілось аби був якийсь цікавий аромат у помад, а так можна сказати його нема🤷🏻♀️
Даний продукт сподобався, буду користуватись усіма відтінками🥰
Коментарі (0)