Sasha_ua

Туалетна вода Moschino I Love Love (пробник)

Давно, ще в шкільні роки, у мене зв'явилась перша туалетна вода Moschino Funny, яку батьки подарували на новий рік 🧡

Аромати схожі між собою та обидва відображають дух бренду, тому цей пробник нагадав мені про той класний і безтурботний період мого підліткового життя. Проте все ж таки кожен з них має свій настрій.

Коли спробувала Moschino I Love Love, здалося, що тримаю маленький флакончик радості. Це аромат, який говорить про енергію, любов до життя та повну свободу.

Відкривається яскравим міксом апельсина, грейпфрута і лимона. Згадайте про ковток прохолодного лимонаду в спекотний день 🤤 Потім додається трохи квіткової ніжності - троянда і конвалія. Завершується композиція теплим шлейфом із кедра і мускусу.

Як для туалетної води, стійкість непогана. На моїй шкірі аромат тримається до 4 годин, на одязі відчутний трошки довше, залишаючи легкий шлейф.

Думаю, краще всього I Love Love носити навесні і влітку, коли сонце й зелень навколо гармонійно підкреслюють аромат ☀️

Moschino I Love Love - це про молодість душі. Його обирають ті, хто любить динамічний стиль життя і прагне, щоб кожен день був наповнений позитивом. І вік тут зовсім не важливий - важливо те, що всередині нас!
Дівчата, чи маєте ви аромати, які переносять вас у приємні часи? Діліться в коментарях 💛