O'BAYS Matte Liquid Lipstick: Шлях до матової досконалості
O’BAYS Matte Liquid Lipstick Помада для губ рідка матова
Прекрасне тріо відтінків від O'BAYS. Ці помади перевершили мої очікування.
O'BAYS Matte Liquid Lipstick – це справжній подарунок для тих, хто прагне яскравого та стійкого матового покриття губ. Ця рідка помада поєднує в собі насичені кольори, комфортну текстуру та довготривалий ефект.
Помади мають стильний, лаконічний дизайн, трішки схожий на Шанелівсткий лак для губ Rouge Allure Laque. Дуже гарно виглядає. Помада упакована в картонну коробочку з за хистом.
Аплікатор зручний, не надто великий, ним зручно нонасити помаду. Набирає достатньо засобу, без надлишків.
Текстура: Легко наноситься, рівномірно розподіляється по губах, забезпечуючи комфортне відчуття протягом дня.
Пігментація: Насичені пігменти дозволяють створити як ніжний макіяж, так і яскравий акцент. Помада легко перекриває природній колір губ. Можна регулювати насиченість помади завдяки кількості засобу. Я наношу трішки засобу на губи, щоб створити ефект легкого відтінку.
Фініш: Матовий, без ефекту липкості.
Стійкість: Помада зберігає свіжість протягом багатьох годин, не розтікається та не стирається.
Очищення: Хоч помада має хорошу стійкість змивати її легше, ніж аналоги від інших брендів. Пігмент не проникає глибоко в шкіру губ. Можна змивати її гідрофільною олією або бальзамом для очищення, але я люблю змивати помади з губ, коли повертаюся додому, тому я використовую для цього бальзам Carmex. Наношу його товстим шаром, чекаю декілька хвилин, а потім прибираю все серветкою. Готово!
Відтінок 01
Ніжний рожевий колір, який підійде світлим типажам. Перше враження про цей відтінок в мене склалося не дуже вдале, бо колір виявився надто ніжним, рожевим для моєї зовнішності. Але потім я вирішила додати контур трішки темнішим олівцем і це вийшло СУПЕР! Дууже гарний ефект омбре.
Відтінок 02
Ідеальний, яскравий червоний відтінок. Дуже насичений та пігментований. Виглядає ефектно. Його можна використовувати навіть без контуру. Сподобався, підійшов, задоволена.
Відтінок 03
Це відтінок для мене виявився найкращим. Він досить універсальний рожевий з відтінком коричневого. Використовую його з олівцем схожого кольору. Наношу легким шаром на губи перед виходом з дому. Дуже гарно виглядає на губах, прекрасне рішення на холодну пору, тепер мої шарфи та коміри без залишків помади)
Переваги
* Інтенсивний колір: Відмінна пігментація засобів. Палітра відтінків дозволить підібрати ідеальний варіант для будь-якого образу, легко поєднуються з різними відтінками олівців.
* Комфортне носіння: Помада не сушить губи, не стягує шкіру, але потрібно наносити на зволожені губи. Я наношу бальзам для губ за 15 хв перед нанесенням помади. (Якщо нанести бальзам перед самим нанесенням помади, то може бути відчуття липкості, адже змішаються два засоби).
* Довготривалий ефект: Не вима гає постійної корекції.
* Легке нанесення: Завдяки зручному аплікатору.
Як використовувати?
* Підготуйте губи: Нанесіть бальзам або скраб для губ (завчасно, не перед самим нанесенням).
* Нанесіть помаду: Рівномірно розподіліть помаду по всій поверхні губ, починаючи з центру.
*Зачекайте поки помада підсохне.
O'BAYS Matte Liquid Lipstick – це відмінний вибір для тих, хто шукає якісну матову помаду. Вона поєднує в собі всі необхідні характеристики: насичені кольори, комфортну текстуру, стійкість. Спробуйте і переконайтеся самі!
Коментарі (0)