Сироватка для обличчя із блакитним ретинолом
Рослинна альтернатива звичайному ретинолу, таке можливо ?
Привіт, це Ася 🎀
Сьогодні на огляді у мене Сироватка для обличчя із блакитним ретинолом від нового укрїнського бренду Wіshlist. Даний бренд спрямований на створення бюджетних але дієвих засобів з якісними компонентами.
Почнемо з невеликого уточнення:
LANABLUE (блакитний ретинол) - це екстракт синьо-зелених водоростей, які містять надзвичайно велику кількість цінних кислот, вітамінів та мінералів. Це природна альтернатива звичайному ретинолу, але без небажаних побічних ефектів.
✨Що обіцяє виробник цієї сироватки:
Сироватка для обличчя із блакитним ретинолом від бренда Wishlist допомагає боротися з ознаками втоми й старіння шкіри. Вона здійснює ефективний комплексний догляд за епідермісом, підтримує його пружність, еластичність та оптимальний рівень гідратації. Збалансована формула косметичного засобу містить активні компоненти, які сприяють зменшенню зморшок, висипань та проявів акне, вирівнюють мікрорельєф шкірного покриву, покращують його тонус, зволожують і активізують процеси регенерації.
Особливості сироватки Wishlist Retinol Blue:
- підходить для всіх типів шкіри;
- 3% Lanablue (блакитний ретинол) — екстракт синьо-зелених водоростей, проявляє антивікові і регенерувальні властивості;
- екстракт центелли азіатської заспокоює епідерміс, чинить протизапальну, відновлювальну й зволожувальну дію;
- вітамін Е виконує антиоксидантну функцію та захищає шкіру від негативного впливу вільних радикалів;
- олія насіння соняшника забезпечує пом'якшувальний ефект.
Склад:
Aqua, Propylene Glycol, Trehalose, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Xylitylglucoside, Centella Asiatica Leaf Extract, Aphanizomenon Flos-aquae Extract, Anhydroxylitol, Xylitol, Lecithin, Sunflower Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Xanthan Gum, Benzoat De Sodiu (ro), Phenoxyethanol, Ethylhexylglyceryl Behenate, Citric Acid
Відразу скажу, що я не експерт з розбіру складу, але помітила рослинні екстракти, відсутність шкідливих компонентів на перших місцях - тому висновок такий, що він непоганий 😁
✨МОЇ ВРАЖЕННЯ ВІД ВИКОРИСТАННЯ
Перше враження:
- стильний дизайн, зручна скляна баночка з надійною піпеткою
- гарне пакування, коробочку приємно тримати в руках
- консистенція в міру рідка, швидко розподіляється по шкірі
- приємний ненав'язливий аромат
- не залишає липкості, швидко поглинається шкірою
- економний розхід, засобу вистачить на довго
Ефект від використання:
Після перший декількох використань реакція шкіри була інтенсивною, в хорошому сенсі. Шкіра сильно сяяла, видно було, що блакитний ретинол вона прийняла з радістю)) Вже згодом, в процесі майже щоденного використання помітила очевидні результати :
1. Дійсно швидше загоюються сліди постакне, старі плямки виглядають менш помітними
2. Моє розацеа трохи заспокоюється, почервоніння стає меншим
3. Шкіра починає сяяти але трохи, це точно не надлишок себуму, це сяйво ніби зсередини
4. У мене дуже активна міміка, в 21 рік я маю багато мікро мімічних заломів, тому можу підтвердити, що сироватка робить їх менш помітними
ВИЧНОВОК
Даний продукт це однозначна рекомендація! Бюджетний та дієвий, знахідка ❤️
Коментарі (0)