Інна ✨

Піна-мус для волосся Taft Cashmere Power 5

Я дуже не люблю складні та довготривалі укладки волосся, а останні 4 роки взагалі ношу коротки стрижки і мій набір засобів для стайлінгу мінімальний - це пудра та лак для волосся. Але періодами в мене є настрій на каре і тоді я використовую піну для укладки. Останні рази я купую саме цю, бо вцілому люблю укладочні засоби від Taft - вони бюджетні, гарно працюют та доступні до покупки майже у будь-якому фізичному магазині.

Піна-мус для вососся Taft Cashmere Power 5 - це мій улюблений засіб, коли треба швидко зробити ефект кудрявого волосся, наче воно само висохло на повітрі та трошки закрутилося. Я наношу невелику кількість піни на вологе чисте волосся, роблю "жмакаючи" руки знизу вверх та висушую волосся з допомогою дифузора. Все! Дуже швидка та легка укладка готова! Волосся рухоме, додатково за потреби можно закріпити окремі ділянки лаком.

Ще один варіант укладки, для якого чудово підійде ці піна - це коли треба створити об'єм за допомогою браша. Взагалі більш за все я люблю вкладати каре на браш, бо це супер-зручно, легко та швидко, моє пориcте та хвилясте волосся стає гладеньким та добре тримає форму. Так же само, як і у першому варіанті укладки, наношу пінку на вологе чисте волосся, добре прочісую, просушую за допомогою скелетної розчіски корені, щоб добитися об'єму, а потім швиденько протягую волосся по всій довжені підкручующими рухами на браш. Головне при цьому направляти усі руки вверх та не тягнути волоси брашем вниз, інакше не буде ніякого об'єму.

Пінка має приємну, доволі щільну, консистенцію та солодкуватий, пудровий аромат, якій трохи відчувається з волосся після укладки. Мені це не заважає, але аромат може конкорувати з парфумами.