ANN_DI

Термозахист: друг вашого фена і плойки

Термозахист: друг вашого фена і плойки

Кілька місяців тому я зіштовхнулася з проблемою, яка знайома, мабуть, кожній другій дівчині: волосся стало сухим, ламким і неслухняним. Вічне використання фена, плойки, холод, сонце — усе це перетворило мої колись блискучі локони на щось тьмяне і безжиттєве. Я вже думала, що врятувати їх зможе тільки салон. Вже вирішила спробувати набір для догляду за волоссям Keratin Therapy Joko Blend™. Спершу я скептично поставилася до цієї ідеї. Проте, почавши користуватися, була приємно вражена.

Термозахист: дру�г вашого фена і плойки

Термозахист для волосся: порятунок для любительок укладання

Першим засобом у наборі став термозахисний спрей. Звучить просто, але його дія мене здивувала. Спершу я використала його перед сушкою феном, і вже після першого разу волосся виглядало більш гладким і блискучим. Ні, це не миттєва магія: засіб поступово відновлює волосся завдяки кератину та екстракту ламінарії у складі. Він легко наноситься, не залишає відчуття липкості, а головне — полегшує розчісування. Тепер я навіть не хвилююся, якщо потрібно використати плойку: знаю, що волосся під надійним захистом.

Флюїд “Кератиновий шовк”: шовковистість у флаконі

Другий засіб — це справжня знахідка для сухого і пошкодженого волосся. Флюїд, збагачений олією мигдалю та кератином, я використовую після укладки, щоб надати волоссю сяйва і гладкості. Лише кілька крапель — і локони виглядають так, ніби я щойно вийшла від перукаря. Ще одна перевага: цей засіб не обтяжує волосся. Навіть моє тонке волосся не втратило об’єму, що для мене величезний плюс.

Я чесно не очікувала, що ці засоби змінять мій догляд настільки. Тепер волосся виглядає здоровішим, його легше укладати, і я навіть помітила, що кінчики стали менше січеться. А ще мені подобається оформлення: мінімалістичний мішечок додає набору естетики, і це ідеальний варіант для подарунка.

Це був не просто набір засобів, а інвестиція в моє волосся. Тепер я без сумнівів рекомендую його всім, хто хоче швидкий і помітний результат без зайвих зусиль. Keratin Therapy Joko Blend™ — це те, що має бути на полиці кожної, хто піклується про красу і здоров’я свого волосся.