Ензимна пудра "Таніті"
від Mixtura
Я справжній поціновувач ензимних пудр, це моє найкраще відкриття у світі доглядової косметики і я, мабуть, могла б відмовитись від будь-чого з рутини крім неї 🙈!
Цей косметичний засіб на основі ферментів м’яко очищає шкіру, відлущуючи ороговілі клітини, і активує природні процеси регенерації.
Пудра представлена у красивій скляній матовій баночці зі зручною металевою кришкою-викруткою. Об'єм 50мл є чудовим варіантом для пудри з невеликим терміном (6 місяців) придатності із-за натуральності складників. Візуально здається, що це невелика кількість, але це оманливо, адже вона настільки гарно спресована!
Склад ензимки від Mixtura:
папаїн та бромелаїн - це саме ті активні компоненти, які відповідають за делікатне м’яке очищення від ороговілих частинок.
Ензим ліпаза глибоко очищає шкіру, дає ефективне та неагресивне відлущування, усуває надлишки шкірного жиру та забезпечує себорегулюючу дію.
Глюконолактон - високоефективна кислота схожа за дією на АНА-кислоти, проте менш агресивна для шкіри. Дбайливо відлущує та зволожує шкіру, прискорює процес оновлення клітин
Текстура розсипчаста, пудрова, дуже схожа на рисове борошно, тільки ніжного бежевого кольору. Аромат ледь відчутний цитрусовий 🍋
Для вмивання ензимною пудрою я використовую два способи:
невеличку кількість пудри насипаю у долоню та додаю кілька краплин теплої води
і розтираю суміш до однорідної консистенції, після чого масажними рухами наношу на попередньо очищене вологе обличчя. Після цього продовжую масажувати шкіру протягом однієї-двох хвилин, якраз добре відчуваються абсорбуючі мікрочастинки і змиваю її великою кількістю теплої води; або залишаю на шкірі як маску ще на 5-7 хв, тільки періодично зволожую гідролатом або просто водою, щоб не виникало відчуття стягнутості.
Після вмивання шкіра набуває гладкості, оксамитовості, сяє, пори помітно очищенні та звужені, оскільки ферменти розщеплюють білкові забруднення і прискорюють процес самооновлення шкірного покриву.
Також я додаю ензимні пудри до шампуня, використовую на сухих ділянках шкіри: лікті, коліна, руки і люблю її брати на плечі та спину - тоді значно зменшується кількість висипів на цих ділянках.
Коментарі (0)