Yana__matviets

Hillary Bakuchiol & Olive Squalane Skin Renewal Serum

Мені дуже полюбився бренд HILLARY

Це класні засоби з гарними складами

Протягом місяця я користуюсь регенерувальною сироваткаю з біоретинолом і скваланом і розумію одне, я не хочу щоб вона закінчувалась 🙄

Пакування: флакон об'ємом 30ml.

Консистенція/колір: це прозора, трошки масляниста рідина з косметичним, солоденьким ароматом. Чимось нагадує саме суху олійку

Окремо хочу зазначити, що сироватка має просто неймовірно зручний дозатор-викрутку.

Чесно я передивилась та перечитала про багато засобів бренду і всі вони мають продумане та зручне пакування

Склад, як і у всіх засобах простий і зрозумілий

Вода, Капрілліл каприлат Капрат, Сквалан, Олія ядра арганії, Оля насіння жожоба, Бакучіол, Лецитин, Олія насіння соняшнику, Аскорбил Палмітат, Токоферол, Парфумерна композиція

То ж, що ж таке біоретинол і в чому його відмінність від ретинолу?

🌱Біоретинол це бакучіол - натуральний інгредієнт із рослин, який діє як альтернатива ретинолу. Він стимулює оновлення клітин, зменшує зморшки, пігментацію і покращує текстуру шкіри. Відмінність у тому, що бакучіол м’якший: він не викликає подразнень, почервоніння чи сухості, тому підходить навіть для чутливої шкіри. Сироватки з бакучіолом можно використовувати навіть вагітним та годуючим матусям

За рахунок чого сироватка має таку консистенцію?

🌱Сквалан - це легка олія, яка глибоко зволожує шкіру, зміцнює її бар’єр і запобігає втраті вологи. У сироватках сквалан підходить для будь-якого типу шкіри, не забиває пори й допомагає боротися із сухістю, подразненням та ознаками старіння.

Взагалі сквален - це натуральна речовина, яка міститься в шкірі людини, рослинах (наприклад, оливках) та печінці акули. В організмі він є частиною шкірного себуму, забезпечуючи зволоження і захист шкіри. У косметиці використовують стабілізовану форму сквалену — сквалан, оскільки він більш стійкий до окислення, легкий за текстурою і добре підходить для догляду за всіма типами шкіри.

Тож підсумуємо

-Використовувала виключно на ніч

-Приємна в нанесенні, після нанесення вичікувала 10 хв і закривала звичайним зволожуючим кремом

-Не викликала подразнень, лущень та жодних негативних відчуттів

-Мінімальний розхід, пару краплин достатньо, щоб розприділити по обличчю (на фото така кількість, якої вистачає на все чоло)

-Навіть, якщо у вас жирна та проблемна шкіра не бійтесь цієї консистенції, бо засіб не комедогенний

-А якщо суха то ви побачите зволоженість та сяйво у відображенні дзеркала

Скажу чесно, я рідко в такому захваті від результату лише одного засобу 💚