Superdrug Me+
Засіб для очищення шкіри та серум з вітаміном С
В одному з бюті боксів я отримала цікаві засоби для догляду за обличчям від бренду Superdrug Me+, а саме засіб для вмивання та серум. Бренд для мене незнайомий, це англійський виробник. Тому протестувати ці засоби було цікаво. Як завжди, ділюсь з вами своїми враженнями.
Hyaluronic acid cleanser
Це пробник засобу в 5 мл, мені його вистачило на 5 разів. В повному розмірі об'єм 200 мл. Засіб супер м'яко та делікатно очищує шкіру. Текстура кремова і майже не піниться, але при цьому очищує добре.
Обличчя не сушить, після вмивання воно дуже ніжне на дотик. Аромат легенький приємний. Хоч я й люблю гарне очищення, так як в мене шкіра схильна до жирності, але цей засіб мені сподобався.
В складі є ніацинамід, кераміди та гіалуронова кислота.
Vitamin C extra strength booster
Об'єм 30 мл, повнорозмір. Виготовлено в Англії.
Серум має рідку гелеву текстуру, жовтого відтінку. Аромат дивний, нагадує прокисший компот. Але після нанесення крему його не відчувається.
Він добре поглинається в шкіру, залишаючий легку липкість. Обличчя добре зволожене та сяюче після використання.
Як зазначає виробник, бустер містить 10% вітаміну С, а також ферулову кислоту, які забезпечують сяйво та гладкість шкіри. Шкіра дійсно добре виглядає після використання цього засобу.
Вважаю, що знайомство з цим брендом пройшло вдало, адже продукти мені сподобалися.
Коментарі (0)