Рідка матова помада для губ O’BAYS #testmakeupclub
Це новий для мене бренд, вдячна Мейкапчику що дав можливість затестити)
Є детальний ВІДЕООГЛЯД!
Взагалі тюбик помади виглядає досить стильно, тому перше враження було хороше. Зручна кісточка яка дозволяє чітко профарбувати контур.
Має непогану стійкість, доречі змивається вона добре звичайною пінкою для вмивання.
Вона матова, і мені це сподобалось. Добре те що не сушить губи, це великий плюс. А от подальше знайомство з самим вмістом дещо не склалося.
Розкажу попорядку про кожний відтінок:
Відтін ок 01
Колір для мене занадто пудрово - рожевий, дівчатам зі світлою шкірою підійде краще. На моїх губах колір виглядає якось не натурально, занадто світлий.
Полосить при нанесенні, помада збігається в складках. Коли промокую серветкою ситуацію ця маніпуляція не рятує. Консистенція рідкувата й тому вона погано лягає.
Відтінок 02
Яскравий, світло - червоний, такий соковитий та насичений. Це точно не мій відтінок. Не зручний при нанесені так як рідка консистенція помади, присутні неприємні липкі відчуття. Може я чогось не розумію в макіжі губ, та все ж її складно наносити. Помада зарідка, чіткого контуру з нею не вийшло.
Відтінок 03
А от цей відтінок мій фаворит. Гарний, кораловий з коричневими нотками, але він має забагато рудого підтону. До речі з цим відтінком більш комфортні відчуття ніж з 01 та 02. Коли забагато нанесеш збігається в складки, присутнє липке відчуття.
Коментарі (0)