FancyNickname

Сироватка Purito - море, гриби, пептиди

Спробувати мегапопулярний Сica Clearing Purito BB у мене в далеких планах, тож знайомство з брендом почала з догляду. Дуже вдале знайомство 💙

Прозора пластикова баночка з помпою упакована в білу картонну упаковку з мінімалістичним дизайном і необхідною інформацією. У мене "стара" версія. Баночка містить стандартні 30 мл прозорої сироватки з густими вкрапленнями. Етикетка на баночці з градієнтом синього створює враження глибокої води. Після редизайну баночка вже 60 мл, але підводного ефекту немає.

Sea Water (66.01%), Butylene Glycol, Propanediol, Glycerin, Water, 1,2-Hexanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Betaine, Ectoin, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Tremella Fuciformis Polysaccharide, Salicornia Herbacea Extract, Laminaria Japonica Extract, Caulerpa Lentillifera Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Allantoin, Adenosine, Tromethamine, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin.
Склад у старій і новій версії однаковий.
Основою є морська вода, доповнена екстрактом снігового гриба (тремелла), комплексом водоростей та пептидів.
Виробник обіцяє покращення пружності, пришвидшення відновлення, живлення шкіри, тривале зволоження, розгладження зморшок.

💙 інструкція з нанесення засобу рекомендує використати 2-3 краплі і ніжно помасажувати, щоб капсули лопнули. Капсули дрібненькі, під пальцями не відчуваються і тріскають без спецефектів 😁

💙 сироватка досить густа, без запаху
💙 наноситься легко і впитується швидко
💙 використовую у ранковій рутині після очищення та тонізації
💙 зволожує, живить і не обтяжує мою нормальну, схильну до сухості шкіру

💙 чудово лягає під BB від Maybelline, Paese та "рідний" санскрін Purito. Допис про санскрін можна знайти тут: https://club.makeup.com.ua/post/53508/

💙 пептидам треба більше часу, тож я запаслась другою баночкою, але ефект помічаю вже. Шкіра стала більш пружна, відсутнє сезонне лущення.

Чудова базова сироватка на щодень 💙