Anua: для ідеальної шкіри на зимовий період
Ділюсь відгуками про нову серію від корейського бренду Anua.
Всі фото зроблені на момент отримання цієї посилки, зараз в кожному засобу немає як мінімум чверті-третини продукту))
🌾Rice 70 Glow Milky Toner
Легкий молочний тонік, збагачений водою рисових висівок і ніацинамідом, щоб освітлити нерівний тьмяний тон шкіри, збалансувавши вироблення шкірного сала, сприяючи чистому та сяючому кольору обличчя.
Я люблю молочні тонери – відмінний варіант для холодної пори року. Він не жирний, швидко вбирається та робить шкіру м’якою.
В порівнянні з відомим молочним тонером Tirtir, цей підійде для жирної шкіри. Він менш важкий і має рідку текстуру. Не липкий і не обтяжує мою жирну шкіру.
Фото текстури я не зробила, бо щось не виходили гарні😅
🌾7 Rice Ceramide Hydrating Barrier Serum
Містить екстракт Oryza Sativa (рису), який освітлює нерівний тон шкіри з м’яким відлущуючим ефектом, сприяючи сяючому кольору обличчя.
Додатково збагачений альфа-арбутином, який допомагає згладити шрами від прищів, роблячи шкіру більш підтягнутою.
На відміну він тонеру, цей серум кращий варіант для сухої та схильної до сухості шкіри. Моєї жирної виявився важкуватим. Хоча має гелеву густу текстуру, швидко вбирається і не залишає відчуття липкості. Знаю, що сухої шкірі він точно сподобається.
Але з того, що я помітила - дійсно освітлює сліди від прищів.
🌾Rice Enzyme Brightening Cleansing Powder
Очищаюча пудра з рисовим ферментом
Багатоцільова відлущувальна очищаюча пудра, збагачена рисовою пудрою та екстрактом, щоб вирівняти та освітлити нерівний тьмяний тон шкіри, водночас зберігаючи пори чистими від відмерлих клітин шкіри, надлишку жиру та забруднень, не травмуючи шкіру.
Оцей засіб просто мій улюблений. Ідеальний лагідний варіант глибокого очищення шкіри. Я використовую його і з водою, і з тонером, і з ніацинамидом у форматі пудри від Mixsoon. На жаль не маю фото її текстури в дії, можливо зроблю окремий допис. Бо текстура справді як маршмеллоу, особливо якщо мішати її з водою
Я тримаю її як маску пару хвилин, а потім змиваю. Змивати її правда дійсно важко.
Після цієї пудри шкіра м'яка, гладенька, рівний рельєф. Добре очищені пори, жодного лущення. І при цьому не шкодить бар'єру шкіри
Коментарі (0)