«Так вже в світі повелося — Я люблю своє волосся» (частина 5)
Мої нові відкриття в бюджетному сегменті, які працюють. Фото/відео.
Сухе пошкоджене волосся з торчунами треба було приводити в почуття і я почала шукати засоби, які мені в цьому допоможуть. Показую чим користуюсь зараз та який результат маю.
Миття голови
Шампунь від Elseve для довгого і пошкодженого волосся. Промиває гарно, на два дні вистачає чистоти, на третій миюголову. Але за місяць користування трохи підсушив шкіру голови, буду чергувати його з безсульфатником.
Бальзам
Elseve для довгого і пошкодженого волосся. Густий, класно пахне, волосся після нього гладеньке, м’яке, гарно розчісується. Я б його купила повторно.
Спрей
Elseve експрес-кондиціонер "Повне відновлення". Засіб класний! На контрасті з моїм попереднім спреєм цей взагалі чудо. Наношу по довжині десь 8 пшиків. Полегшує розчісування, відчувається гладкість, шовкосистість. Має приємний солодкий аромат. Іноді наношу на сухе волосся для антистатичного ефекту. Він не буде довготривалим але все ж таки на певний час приборкує мого вн утрішнього одуванчика😊
Термозахист та догляд
Крем "Немає ножиць". Цей продукт обрала через поради з інтернету, як бюджетний засіб, що приборкує торчуни. Блогери не збрехали! Крем СУПЕР! Наношу не жаліючи, він надає правильної тяжкості волоссю, не обтяжує (в сенсі не дає брудного ефекту), прибирає пухнастіть на скільки це можливо. Маю надію, що живить та перешкоджає посіченню, як заявляє виробник. З ним волосся м’яке і сяюче❤️ Плюс виконує функцію термозахисту. Буду купувати ще, і ще!
Рідкий шовк
Dr. Sante засіб для посічених кінчиків. Мені вистачає два нажаття дозатору, розтираю між пальчиками та наношу на кінчики. Він захищає, зволожує та живить. Не жирнить волосся, після нього пасма розсипчасті. Має приємний аромат. Виробник Україна💙💛 Достойний продукт, буду купувати ще. Подобається, маленький об‘єм. Маю звичку не довикористати олійку бо набридає і хочеться щось новеньке.
Демонструю вигляд волосся після використання вище перелічених засобів.
Відео робила при штучному освітленні в дуже похмурий день. При сонячному світлі звичайно блиск яскравіший.
Примітка.
Доречі, волосся просто сушила феном, без брашів і тд.
На мені всі засоби працюють чудово, тому раджу спробувати. Але не забуваймо, що всі ми різні і прорахувати наперед реакцію вашого волосся неможливо.
Підписуйтесь. Маю що розказати на цю тему. Буду ділитись ще бюджетними знахідками, які зараз тестую.
Коментарі (0)