NikVik

Парфум який вартує уваги

Парфум який вартує уваги

Цю новинку чекала довго ! Але як на зло захворіла і прийшлось чекати ще довше бо погано відчувала всі аромати !

Але моє нестримне бажання вибухнуло як ігристе шампанське від самого аромату !

Аромат який надає тепла , затишку ! Його навіть називають зимовим ароматом . Хоча там нотки літніх фруктів , персику і абрикосу .

FANTASY COMMUNITY PERFUMES

Виробник США , класифікуються як парфуми для чоловіків і жінок . Можна придбати як флакон в 30 мл , і спробувати тестовий варіант в 2 мл . Ці парфуми мають гарний стійкий аромат, на тілі тримається 24 години , на тканині біля 3 днів !

Точно від себе скажу ! Це так , аромат реально тримається дуже добре , навіть при змиванні водою трішки можна буде відчути відтінки аромату але вже дуже легкі нотки .

Парфум який вартує уваги

Мій вибір припав на APRICOT WHISPER PEONY & ALMOND BY FANTASY COMMUNITY PERFUMES

Мені хотілось трішки фруктових, солодких нот ,але щоб не був приторно-солодким і базові нотки допомогли зробити аромат свіжим , міцним і стриманим .

Про аромат :

Верхні ноти: Нектарин, Цукерки

Середні ноти: Абрикоси з вершками, Ваніль, Лимон

Базові ноти: Тютюн, Папірус, Сосни та Ветивер

Цей аромат класифікується як унісекс

P.S . Вартує кожному спробувати лінійку від FANTASY COMMUNITY PERFUMES. Кожен зможе підібрати для себе аромат . А також є у виробника гарна пропозиція де можна придбати всю тест серію по 2 мл і ви можете точно зробити вибір для себе і придбати на подарунок.

20 листопада, 2024
NikVik
20 листопада, 2024