Ензими для шкіри голови від Hillary
Пілінг Hillary Enzyme Trichological Scalp Peel
Цей ензимний пілінг розроблений для очищення та зміцнення шкіри голови, зменшуючи випадіння волосся та стимулюючи його ріст. Завдяки активним компонентам делікатно видаляє ороговілі клітини та очищає пори, покращуючи мікроциркуляцію, що сприяє засвоєнню поживних речовин. Тюбик доволі великий -
120 мл в пластиковій тубі. Широкий ковпачок чорного кольору, який щільно закриває носик-дозатор, засіб на ньому стоїть надійно та не перекидається.
Особливості Hillary Enzyme Trichological Scalp Peel:
🌟 містить ферменти амілази та ліпази, які розчиняють ороговілі клітини шкіри, очищує пори та забезпечуючи свіжість;
🌟 завдяки гідролізованому колагену живить і зміцнює волосяні фолікули, робить волосся міцнішим та еластичнішим;
🌟 порошок шкаралупи мигдалю видаляє забруднення та надлишок себуму, м’яко полірує шкіру голови;
🌟 збагачений соняшниковою олією, яка пом'якшує і живить епідерміс, запобігає пересиханню після пілінгу;
🌟 до складу входить лецитин, що покращує бар'єрну функцію шкіри голови та сприяє швидкому відновленню;
🌟 містить олію лимонної цедри, яка освіжає та очищує, дарує приємний аромат і тонізувальний ефект;
🌟 завдяки вітаміну Е (токоферолу) забезпечує антиоксидантний захист шкіри голови, зменшує негативний вплив зовнішніх факторів;
🌟 містить кокобетаїн, який м’яко очищує шкіру голови, зберігає зволоженою та захищеною від подразнень.
Використання
Ензимний пілінг для шкіри голови показаний у таких випадках:
- забиті волосяні фолікули;
- себорейний дерматит;
- випадіння та потоншення волосся;
- зниження ефективності доглядових засобів для волосся;
- сухість, свербіж та лущення шкіри голови.
Склад:
Aqua, Cellulose, Coco-Betaine, Triheptanoin, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-25, Prunus Amygdalus Dulcis Shell Powder, Maltodextrin, Hydrolyzed Collagen, Lipase, Aqua, Amylase, Subtilisin, Lecithin, Vanillyl Butyl Ether, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Citral, Limonene, Citrus Limon Peel Oil.
Пілінг зменшує кількість вільних ліпідів, які є «їжею» для грибків Malassezia furfur, що провокують лупу. Миттєво зменшує кількість лусочок лупи уже з 1-го застосування.
Я маю жирний тип шкіри голови схильний до утворення шкірочок та лущень, тому мені рекомендоавно користуватись цим пілінгом раз на тиждень, якщо у вас шкіра схильна до сухості - то значно рідше (один раз на 10-14 днів).
Спочатку необхідно добре зволожити шкіру голову, а далі наносимо засіб за допомогою зручного носика-дозатора. За інструкцією рекомендується м'якими рухами провести масаж 3-5 хвилин, але я ще додатково використовую скрабер (силіконову шітку для голови). Потім ретельно змиваю шампунем з великою кількістю води, всі скрабуючі абразивні частинки легко вимиваються з волосся. Під час використання пілінгу легке пощипування та почервоніння вважається нормою, але у мене таких відчуттів немає, можливо, тому що я звикла до кислот та скрабів.
Запах у пілінга доволі специфічний, але не можу сказати, що неприємний - скоріше неочікуваний, але до нього швидко звикаєш і він зникає після миття голови, тому мене цей момент взагалі не турбує.
Відчуття після процедури - волосся нереально легке, слухняне та мега м'яке. Мені не продовжує період між миттям голови (раз на три дні), але волосся виглядає охайнішим.
Користуюсь разом з набором від випадіння волосся та сироваткою, мені подобається результат - буду ділитись з вами успіхами.
Коментарі (0)