Тестую косметику з сюрприз-боксу: чи виправдала вона очікування?
RITUAL OF JING
Косметика, яка потрапила до мене з сюрприз-боксу від Rituals, вже встигла завоювати моє серденько! Це той самий випадок, коли з першого дотику відчуваєш справжній шарм, ніжність догляду і незабутнє відчуття шовковистості. Вона ніби створена, щоб дарувати комфорт і задоволення, і я з нетерпінням ділюся своїми враженнями! 💕
Що мені найбільше сподобалося:
✅ Консистенція. Це дійсно не звичайний крем, а ніжний лосьйон, легкий і шовковистий. Він швидко вбирається, не залишаючи жирної плівки, але при цьому глибоко зволожує шкіру. Якщо взяти попередній, з Серії сакури, то лосьон дуже відрізняється саме за консистенцією. Відгук про "Сакуру" тут: https://club.makeup.com.ua/post/55967/
✅ Аромат. Лосьйон має легкий трав'яний аромат з нотами лотоса. Дуже природний, ненав’язливий, одразу асоціюється з натуральністю і спокоєм. Ідеально підходить для моментів, коли хочеться розслабитися.
✅ Догляд. Завдяки олії насіння соняшника і натуральним компонентам, лосьйон чудово живить, відновлює шкіру та пом’якшує кутикулу. А ще він дійсно допомагає підтримувати руки у чудовому стані – шкіра стає м’якою, зволоженою і навіть оксамитовою на дотик.
Знову ж таки, ніжно доглядаєза огрубілою шкірою рук та кутикулою. Це наразі мої больові точки у холодну пору.
Крім того, цей лосьйон економно витрачається, а компактний об’єм у 40 мл робить його зручним для носіння у сумочці. Окремо можна підкреслити дизайн - він у цій продукції завжди лаконічно-гармонійний. Мені прям дуже подобається. Відчувається певна естетика!
Мій вердикт: я щиро раджу цей лосьйон! Він не тільки працює, як обіцяє, але й дарує приємний РИТУАЛ догляду за руками. Думаю, вам теж сподобається цей догляд із ноткою природної ніжності.🌿
Коментарі (0)