Mary Ost

TINK KIDS | Шампунь-бальзам 2в1 «Sweet berry» та «Gammy bears»

Шампунь-бальзам для дітей — це завжди не просто про чистоту, а й про комфорт і безпеку для ніжної шкіри голови. Сьогодні я хочу поділитися своїми враженнями від двох чудових новинок - дитячих шампунів-бальзамів Tink Kids: “Gummy Bear” і “Sweet Berry”.

Продукти розраховані на дітей від 3 років, що свідчить про їхню м’якість і безпечність. Звісно, вони не містять агресивних речовин, таких як SLS, SLES та барвників, що робить їх відмінним вибором для чутливої шкіри.

TINK KIDS | Шампунь-бальзам 2�в1 «Sweet berry» та «Gammy bears»

Об'єм: 300 г.

Бренд: Tink kids

Вік: 3+

Призначення: заспокоєння, зволоження, очищення

Тип: для всіх типів шкіри

Класифікація: професійна

Термін придатності: 12 місяців після відкриття

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Sodium Cocoyl Isethionate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Glycerin, Polyquaternium-7, Chamomilla Recutita Flower Extract, Parfum (Fragrance), Panthenol, Hydrolyzed Milk Protein, Allantoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Styrene/Acrylates Copolymer, Xanthan Gum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Vanillin.

Обидва шампуні-бальзами мають подібний склад, що включає цілу низку корисних компонентів для дитячої шкіри та волосся:

Пантенол — сприяє зволоженню шкіри та допомагає зменшити подразнення.

Алантоїн — заспокоює і відновлює шкіру, запобігаючи сухості.

Молочні протеїни — надають волоссю природний блиск і м’якість, живлячи його зсередини.

Екстракт ромашки — відомий своїми протизапальними властивостями, що важливо для чутливої шкіри голови малюків.

Обидва шампуні мають дуже приємне та практичне пакування. Упаковка виконана у яскравих, привабливих кольорах, що точно приверне увагу дітей. “Gummy Bear” — фіолетового відтінку із зображенням веселого монстра, що тримає в руці відомого усім желейного ведмедика , а “Sweet Berry” ніжного рожевого кольору із зображенням дівчинки-монстрика із яскравою ягідкою у руці.

Це дійсно виглядає дуже мило та привабливо.

Пластик у пляшечок є досить міцним, що гарантує його безпеку і для дітей, і для зберігання на поличці.

Почну з аромату — тут кожен продукт має свій унікальний запах, і це, напевно, одне з найбільших задоволень при використанні цих шампунів.

"Gummy Bear” пахне солодкими желейними ведмедиками, що має в собі нотки фруктової солодкості з легким карамельним відтінком. Це аромат, який точно викличе у вас асоціації з дитячими ласощами та безтурботними моментами дитинства.

Sweet Berry” дарує насичений аромат лісових ягід, які ніби тільки-но зібрані з куща. Солодкий, трохи кислуватий, цей запах наповнює ванну атмосферою свіжості та радості.

А саме головне, що аромати звучать дуже натурально і смачно, без хімозності.

Текстура у засобів ніжна, легка, середньої густини. Шампуні добре піняться, однак легко змиваються з волосся.

Звичайно такій новинці найбільш зраділи мої діти)) Авжеж - яскрава обгортка і неймовірно ароматне наповнення😍 як я їх розумію)

Доречі, я б радила купувати одразу обидва варіанти шампунів, оскільки класно, коли діти самі обирають під свій настрій, яким шампунем сьогодні мити голову))

Цікаво, що обом синам подобаються в однаковій мірі як шампунь «з ведмедиками» так і «солодкі ягідки», фаворита вони не змогли обрати😁

А тепер стосовно дієвості) По ефективності шампуні знаходяться на одному рівні, тому не буду зациклюватись на кожному окремо)

Волосся після миття дуже м’якеньке і не сплутується, шкіра голови не подразнена. Волоссячко зволожене, гладке і блискуче.

А ще помітила, після використання волосся не електризується, і набагато легше розчісується.

Якщо ви шукаєте натуральний і безпечний шампунь для вашої дитини, який також буде приємним у використанні, обидва ці продукти — чудовий вибір. Вони не тільки мають неймовірні аромати і ефективно очищують, а й добре доглядають за волоссям, даруючи йому м’якість і блиск.