ANN_DI

Делікатний догляд і натуральний захист для ніжної шкіри малюка

Делікатний догляд і натуральний захист для ніжної шкіри малюка

Купання малюка — це особливий момент, коли можна побути разом, заспокоїти малечу перед сном або подарувати їй море радості. Але для мене завжди важливо, щоб засоби для догляду були не лише безпечними, а й комфортними для дитини. Гелі для душу від TINK k!ds™ із серій Juicy Pear та Funny Berry стали для нас не просто засобами для купання, а справжньою частиною цих теплих моментів.

Делікатний догляд і натуральний захист для ніжно�ї шкіри малюка

Цей гель підкорив нас із першого використання. Густа кремова пінка не лише чудово очищує шкіру, а й огортає ванну ніжним ароматом груші. Завдяки пантенолу та алантоїну, шкіра малюка залишається зволоженою та м’якою, навіть узимку, коли повітря сухе.

Що мене підкупило: гель не викликає подразнень, адже не містить агресивних компонентів, як-от SLS чи спирт. Після купання шкіра гладенька, ніби після крему. Моя дитина тепер просить «грушку» щоразу, як приходить час купання.

Цей гель — справжнє відкриття для тих, хто хоче зробити купання яскравим і ароматним. Запах лісових ягід просто чарівний, але водночас дуже ніжний. Кремова текстура легко наноситься, утворюючи пінку, яка огортає шкіру малечі.

Особливість: формула з пантенолом та алантоїном чудово доглядає за шкірою, залишаючи її зволоженою та заспокоєною. Навіть після активного дня, коли малюк забруднився, цей гель ніжно очищує шкіру, не пересушуючи її.

TINK k!ds™ змогли перетворити звичайну процедуру купання на маленьке свято для дитини й спокій для мене. Я впевнена, що шкіра малюка в безпеці завдяки натуральним компонентам, а сама процедура стала ще приємнішою завдяки легким фруктовим ароматам. Зараз у нашій ванній стоять обидва гелі, і ми чергуємо «грушку» з «ягідками» залежно від настрою дитини.