ANN_DI

Еліксир для волосся, що працює на густоту та блиск

Мрія про здорове, густе та блискуче волосся знайома багатьом, і я — не виняток. Щоразу, коли розчісую волосся і бачу його на гребінці, розумію, що йому потрібна допомога. Спробувавши багато засобів, я зрештою відкрила для себе Joko Blend Hair Growth & Strength Oil.

До складу цього засобу входить поєднання цінних олій: авокадо, будяків, льону, обліпихи, чорного кмину та гранату. Ця комбінація забезпечує повноцінний догляд за шкірою голови та волоссям: живлення, зволоження, відновлення. Олія працює не лише із зовнішнім виглядом пасм, а й проникає глибше, зміцнюючи волосяні фолікули.

Особливо мене вразило, як швидко зменшилося випадіння волосся. Вже після кількох застосувань я помітила, що на подушці та гребінці залишилося менше волосин. А ще — легкий трав’янистий аромат олії додає релаксу під час використання.

Я використовую еліксир двічі на тиждень, втираючи його в корені волосся й залишаючи на кілька годин перед миттям. Волосся стало більш гладким і блискучим, а головне — з’явилися нові коротенькі «антени», що свідчить про активацію сплячих цибулин.

Додатковий бонус — прощавай, лупа! Еліксир чудово заспокоює шкіру голови, знімає свербіж і бореться із сухістю. Це дуже приємно, адже тепер волосся не лише красиве, але й доглянуте зсередини.