Знову Catrice
чергові знахідки якісної косметики🖤
Я тільки нещодавно познайомилась з Catrice і почала користуватись їх косметикою. Але вона мені дуже сподобалась та підійшла.
Тож я не втрималась і придбала ще декілька засобів. Деякими я вже встигла скористатися - хайлайтером та блисками для губ.
Тому тут буде трохи перших вражень. А згодом напишу про цю косметику більш детально, адже вона дійсно варта уваги.
Poreless Blur Primer The Perfector
Хоча я не любитель таких праймерів, але для деяких випадків просто необхідна ідеально гладенька шкіра, без видимих пор та морщинок. А також іноді немає часу та бажання на повноцінний макіяж з тональною основою. Тож цікаво скористатись лише пудрою поверх праймеру.
All Matt Plus Shine Control Powder
А в якості пудри поверх праймеру я обрала таку. Читала багато позитивних відгуків про неї.
Відтінок 025 Sand Beige
Один раз скористалась - дає легке покриття. Дуже вдалий відтінок - бежевий, напівпрозорий, без рижого підтону.
More Than Glow Highlighter
Це, мабуть, найгарніший хайлайтер, що в мене є. Дає як легке делікатне сяяння, так і можна наслоїти для сяяння наче з космосу✨
У мене відтінок 020 Supreme Rose Beam.
Робила з ним макіяж, можна побачити фото в каруселі. Хайлайтер нанесений в куточку ока та під бровою.
До речі, тут я використала рідкі тіні з нової колекції Mystic Forest
Colour&Fix Brow Gel Mascara
Іноді хочеться легкого, невагомого макіяжу брів. А з цим гелем це так просто. Тут і колір і фіксація в одному флаконі.
Відтінок 030 Dark Brown
Plump It up Lip Booster
Я не любитель блисків для губ, якщо чесно. Для мене перш за все, важливий комфорт, аби нічого не прилипало та не відчувалося на губах. Але цікавість взяла верх, та і сподобались кольори, тож обрала два кольори:
- 100 Work it, Twerk it
- 020 No Fake Love.
І вони стали моїми улюбленими! Абсолютно комфортні та не липкі. Їх особливостю є те, що вони мають збільшувати губи за рахунок ментолу у складі.
Коментарі (0)