Dasha_Batalova

#crazybeautyhacksmakeupclub

#crazybeautyhacksmakeupclub

Дівчата, цей челендж - мій флешбек у різні дурнички. На фото серйозна Даша, яка перевіряла дурнуваті лайфхаки. Скажіть нахіба воно було? Як то кажуть, з вами Даша - руйнівниця лайфхакових міфів. Вмощуйтесь зручніше🤣

1. Я "Фарбувала" пасма волосся масляними олівцями крайола. Олди згадають)

Був період, коли частина голови на потилиці у мене була пофарбована у різні кольори (саме професійно і з фарбою). Але ж ні, мені треба було зробити ще "контуринг" без шкоди волоссю. Пам`ятаю на той час ще був такий додаток, як тікток тільки Лайк. Ну і олівці в мене були теж. І що ви думаєте?) Звісно, я отим маслом фарбувала прядки. І як згадаю те волосся, воно було дубове і в місці пофарбованого нереально було розчесати, змивали всім "селом". Таке не треба робити, то точно) Знайшла вам архівні фото з фарбованим волоссям. Думаю ,може то назад таке зробити, бо у заплетеному вигляді непогано виглядало) 🤣

Це такий лайфхак називався обдури себе сам. Пам`ятаю як зараз, така гарна картинка волосся, яке точно професійно заламіноване було, або ботокс. І тут блогерша каже, таке можна зробити дома. Столова ложка желатину, дві води і дати загуснути. Потім це все топилось на водній бані й ця "заліпуха" наносилась на волосся хвилин на 20. Як згадаю, воно злипалось все і ще його треба було змивати без шампуню для більшого ефекту.

Якщо десь погано змиєш - волосся як жирне, ну і ефект ламінування ви самі зрозуміли який)

Ні ні і ще раз ні. Один разок я бережно спробувала це зробити. Якщо у вас чутливі зуби - то емаль дякую не скаже. Але ж блогери у соцмережах про то казали і показували як все вау буде. Сумніви були відразу, але ж перевірити треба було.

Хто ще пам`ятає, казали про перекись водню, що ніби відбілює. Таке вже я не пробувала точно, але мулька довго гуляла просторами інтернету. З мене вистачило соди)

Короче, знову таки надивилась тих інтернєтов, і давай шукати ту маску, одна була в стіках, інша була ніби як маркер, щось таке. І як згадаю, мажу масками той ніс зі всіх сторін, бо ж маю вже ті нитки витягувати, як у відео. Ото була бідося, як ті горе маски засохли і я не могла їх ні віддерти ні змити. Мама довго з мене ржала, як я пів дня ходила з чорним носом.

Прям як у фільмі H2O просто додай води і твій олівець вже малює стрілки. Очікування: ти модна, пристрастна Аджеліна Джолі. Рельність: Маланка на Щедрий Вечір.

Діло було так: свого часу в мене була велика проблема саме з підшкірними гнійниками. Вони не видушувались, були тверді, але іноді з`являвся стержень у них. Ну і щоб не видавлювати у великому інтернеті написали про зубну пасту. Обов`язково сильно м`ятна, точково на ті прищики.

О мама мія, як воно пекло. Як ви зрозуміли іншого ефекту не було)

Я поки це писала, сміялась вголос чесно. 🤣

Я думаю, таким штукам у житті є місце бути, бо ж інакше, що ж ще так буде веселити?)

21 листопада, 2024
Dasha_Batalova
21 листопада, 2024