#crazybeautyhacksmakeupclub
Ніколи більше
Ох дівчата, у кожної із нас були свої шалені експерименти. Я не виключення, тому сьогодні розповім про свої косметичні б'юті випробування.
Напевно перша і найпоширеніша дивна порада - це використовувати зубну пасту проти прищів
Всі ми інколи страждали на цю проблему і нам хотілося як скоріше позбавитися прищиків на своєму обличчі. Це був досить дивний, але чомусь найпопулярніший колись метод. Ну і звісно я намагалася боротися з проблемою тією порадою. Ніколи цього не робіть!!! Зубна паста призначена для ротової порожнини, тому краще її використовувати саме в цьому призначенні. Інакше ризикуєте отримати на шкірі подразнення.
Другий мій безумний експеримент - це робити скрабування обличчя соком лимону
А ще й пом'ятаю радили додавати соду до цього соку. Виходив такий домашній "скраб" для обличчя. Це була моя шалена помилка.Цей "винахід" є надто жорстким для ніжної шкіри. Тому можна травмувати шкіру обличчя. Мало того що шкіра обличчя стає дуже стягнутою та ще й пересушеною. Тому таку пораду обходьте стороною.
Напевно всі пам'ятають ще з часів наших батьків, а може навіть і бабусь, найпопулярнішу маску для обличчя з яєчного білка для "підтягування" шкіри
А ще яєчний білок використовувався для боротьби з чорними цятками. Для цього в нього було потрібно додати активоване вугілля. Я навіть зараз пам'ятаю як я робила цю масочку, коли батьків не було вдома 😂 Пам'ятаємо цього робити не можна - у сирому білку містяться бактерії сальмонел. Вони мають властивість провокувати інфекційні хвороби.
Ну і куди ж без шалених експериментів над волоссям.
Мелірування харчовою содою та перекисем водню. Так так були навіть такі шалені вчинки. На виході можна отримати гарне п'ятнисте волосся. Але тоді казалося це дієвим та дуже дешевим способом. Не робіть цього ніколи, не знущайтеся над своїм волоссям. Використовуйте спеціальні фарби або ходіть на фарбування до спеціаліста.
Нічна маска з використанням вазелину
Пам'ятаю як зараз, найпопулярніша порада для зволоження і живлення обличчя, яка працює всю ніч на благо вашої краси. Але на жаль ніхто мені тоді не казав, що ця маска буде забивати пори і виглядати буде це все дуже жахливо.
Ну і куди ж без експериментів над бровами
Красити брови в домашніх умовах це є нормою, але потрібно це робити відповідною фарбою. А як вам експеримент фарбування брів фарбою для волосся???? Це навіть соромно згадувати, що я таке робила. Але були і такі жахливі експерименти, після чого брови виглядали жахливо.
Дякую MAKEUP Club за цей челендж і можливість згадати свої шалені б'юті експерименти та посміятися від душі.
Коментарі (0)