#crazybeautyhacksmakeupclub
Топ дивних порад для догляду: пробувати чи сміятись? 🤷♀️
Дівчата, кожна з нас хоча б раз пробувала або чула про якийсь супер-дивний метод догляду, який обіцяє "вау-ефект". Ну що, ділюсь своїм особистим топом дивних лайфхаків, які варто згадати просто для настрою:
- Фарбувати волосся фукарцином
Фукарцин — це взагалі-то лікарський засіб, але хтось вирішив, що він ідеально підходить для фарбування волосся. Ну, а я що? Спробувала. Додала трохи в маску для волосся, колір вийшов цікавий, мені навіть подобалось… але! Фукарцин замазав все довкола: ванну, рушники, мої руки, а волосся після цього стало суперсухим і "хрумким". І колір так просто не змивався — гуляла я з ним довго. 😂 - Domestos від прищів
Ох, це взагалі якийсь треш. Чула, що цей засіб для чищення (!) можна нанести точково на прищі. Я, звісно, не ризикнула, але в інтернеті деякі люди вирішили перевірити — і отрималм реальні опіки шкіри. 🥵 Ніколи не повторюйте цього вдома! - Вмиватись содою від веснушок
Коли я була підлітком, веснушки мені дуже не подобались, і я знайшла десь пораду: "Умивайся содою, і вони зникнуть". Ну, я вмилася. Що можу сказати? Шкіра боліла, червоніла, і веснушки, звісно, нікуди не поділися. Зате травмована шкіра тепер нагадує, що краще любити себе такою, яка ти є. - Маска з майонезу і яєць для волосся
Ця маска обіцяла ефект ламінування. Насправді все, що я отримала — це жирне волосся та неабиякий запах під час миття. Волосся стало блискучим, але той момент, коли ти мажеш голову їжею, змушує сумніватись у здоровому глузді. 😂 - Зубна паста як "антиприщовий" крем
Дівчата, пам’ятаєте, як десь писали, що зубна паста ідеально підсушує прищі? Ну, я теж вірна експериментам. Після нанесення отримала гарненьке червоне подразнення, яке боліло більше, ніж сам прищ. І так, паста підсушує — тільки не прищі, а вашу бідну шкіру.
Висновок: краще двічі подумати, перш ніж слідувати таким порадам. Любіть себе, консультуйтесь з фахівцями!)
P.S.Мій колір волосся 5 років тому, фарбувала фукарцином😂
Коментарі (0)