Beauti процедури які не працюють #crazybeautyhacksmakeupclub
#crazybeautyhacksmakeupclub Розберемось та не будемо наступати на грубі помилки інших ♥️
Сьогодні інтернет-простори буквально переповнені різними б’юті-порадами та лайфхаками, які мають допомагати виглядати красивіше, здоровіше та молодше. Але найчастіше буває так, що рекомендації роздають ті, хто гадки не має про те, чи працюють вони й чи не є шкідливими для здоров’я.
Зараз зʼявляються у YouTube, Tik Tok, Instagram та інших соціальних медіа є безліч блогів б’юті-спрямованості, автори яких заради популярності готові публікувати навіть відверту брехню або поширені помилки. І щоби не потрапити на вудку таких горе-порадників, мейкап клуб зробив цю тему щоб люди прочитали та знали що це не працює у реальному світі !
Господарське мило для вмивання
В інтернет-порадах для чистоти шкіри пропонується використовувати господарське мило. На жаль, якщо наслідувати такі поради, можна отримати не чисту і красиву шкіру, а подразнення, лущення та висипання, адже господарське мило має pH 11–12 і дуже агресивно впливає на шкіру, пересушуючи її. Шкода що я на таке натрапила( потім дуже багато засобів пішло за доглядом .🤷🏼♀️
Кокосова олія замість крему для обличчя
Насправді натуральна кокосова олія дійсно корисна для шкіри, однак як крем для обличчя вона не підходить, оскільки є висококомедогенною, тобто може спричиняти закупорення пор, те що і сталося 💁🏼♀️
Видалення прищів та чорних точок швейними голками
Чи варто говорити про те, що тикати в шкіру обличчя гострим нестерильним металевим предметом — вкрай небезпечна ідея? Але чомусь я вирішила що це спрацює 🤦🏼♀️ (п.с. Не спрацювало)😃
Відбілювання шкіри обличчя соком лимона
Усі знають, що лимонний сік має відбілювальні властивості. І, мабуть, тому порада наносити чистий сік лимона на шкіру обличчя для боротьби з ластовинням або гіперпігментацією знаходить такий широкий круг людей у інтернеті. Проте насправді рішення освітлити обличчя лимонним соком мене призвело до подразнення шкіри😬
Протирання обличчя перекисом водню
Ідея використовувати перекис водню для відлущування, лікування прищів або освітлення обличчя на перший погляд виглядає логічною, адже всі знають про дезінфекційні властивості перекису та його відбілювальний ефект. Але насправді ви можете просто «спалити» шкіру, я спробувала використовувати перекис замість тоніка для обличчя🫡Тож якщо ви хочете бути як я, то 100 разів подумайте, чи потрібні вам подразнення, почервоніння та лущення шкіри?😥
Дякую що прочитали♥️ На жаль, усе це або не працює, або шкодить нам, так що краще все-таки шукати не дивні поради, а якісну косметику з ефективними формулами та натуральними інгредієнтами в складі.💋
Коментарі (0)