Олія для кутикули в святковому дизайні
Shelly Nail & Cuticle Oil Apple & Cinnamon
я вже маю фаворитку серед олійок - і це грейпфрутова, так як я люблю робити закупи на подарунки зарання - то купила її своїм подружкам ще в вересні, щоб дарувати на Різдво в грудні😁 хто ж знав що у Shelly вийде новий аромат в святковому варіанті оформлення 🙈 тому цю взяла собі, якраз скоро закінчу свою помаранчеву.
Тут зручний формат, як і в інших з цієї лінійки, — тюбик-фломастер з пензликом 3 мл. Така форма дозволяє наносити олійку легко та без зайвих зусиль, де б ви не перебували, точно в потрібну зону на кутикулу та нігті.
Я маю цю олійку і вдома і на роботі, так як нею дуже зручно користуватись.
Склад: Paraffinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum (Fragrance), Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Гексаметилінданопіран, CI 26100.
Активні компоненти:
💙Цінні олії: мигдальна, макадамії, олія виноградних кісточок, олія насіння соняшника - комплексно живить, роблячи шкіру м'якою, а нігті – міцними.
💙Вітамін Е перешкоджає появі тріщин та розшарування, відновлює пошкоджені та слабкі нігті та прискорює їх зростання.
Олійка має ніжний легкий аромат, який не відволікає та не набридає, але надає приємного відчуття під час використання, в міру насичений та солодкуватий: яблучний штрудель з корицею.
Олійка рідка, прозора, має легку текстуру, швидко поглинається та не залишає жирних слідів. Мені на одне використання потрібно зовсім трішки.
Вона глибоко зволожує кутикулу, роблячи її м'якою та доглянутою. Регулярне використання засобу допомагає запобігти сухості та тріщинам, що є особливо актуальним у зимовий період. Завдяки натуральним компонентам, олійка забезпечує живлення нігтів та кутикули, а також стимулює ріст здорових і міцних нігтів.
Фото на руках поки не зробила, але на днях виправлюсь і додам - нехай трішки заживуть після мого зубастого дряпастого кітика, якому я забула вчасно підстригти кігті 😁 а поки пишу допис - бо треба розбирати на подарунки по акції 💥
Коментарі (0)