#crazybeautyhacksmakeupclub
Приєднуюсь до челенджу та згадую бьюті поради з інтернетів)))
Всі ми мали такий досвід, пошуку рецептів для домашнього салону краси і всі пам'ятаємо які "приголомшливі" були результати)))
Тому цей челендж не проходить повз мене і я згадала кілька рецептів)))
Дівчата, записуйте:
- Бананова маска для волосся. Розтовкти свіжий банан, а краще два виделкою до консистеції кашки і нанести на волосся... І ті емоції від часового промивання волосся від банану ви ніколи не забудете))) Дуже я любила експерименти надо волоссям і дуже йому вдячна, що воно все це витримало)))
- Цукрова паста для шугарінгу. Чудова текстура домашньої пасти назавжди залишится в вашій каструльці і відмити ви її не зможете))) Та й віддерти зі шкіри теж)))
- Промивання волосся оцетом, замість кондиціонеру. Оцет змішуємо з водою і промиваємо волосся. Неймовірний блиск волосся змішаний з ароматом оцету буде з вами до наступного миття волосся.
- Маска для росту волосся з перцем. Було дуже модно відростити волосся і саме ця маска повинна була наростити волосся швидко, і чим більше вона пече тим краще. Але ні хто не казав про опіки, свербіж та лупу....
- Дьогтьове мило для вмивання - вмивання до скрипу, змило весь захисний бар'єр шкіри і довгий шлях відновлення.
- Маска з яєць та майонезу для волосся
Маска обіцяла неймовірний ефект ламінування. Але цей аромат та текстура, яку дуже важко змити з волосся та результат виявився шоком)) - Лікувати прищі зубною пастою. Виявляється це не ефективно і може бути причиною опіку, але зізнаюсь, я й зараз можу так зробити)))
P.S. Всі ми робили помилки, шукали рецепти швидкої краси, але без цього досвіду не стали б такими, якими є зараз. Тому, буде дуже цікаво прочитати про ваші помилки та шлях до сьогоднішньої краси. Дякую за увагу, було так цікаво згадати молодість))))))
Коментарі (0)