Черхавська Людмила 🍒

#crazybeautyhacksmakeupclub

#crazybeautyhacksmakeupclub

Цікава ідея челенджу #crazybeautyhacksmakeupclub. Думаю, що немає такої людини, яка б не спробувала якусь пораду з соціальних мереж. Таке бувало і зі мною.

З останніх пригадується маска з желатину для волосся. Обіцялися гладкість, шовковистість... Пам'ятаю, що ледве змила той коктейль з волосся. Вау ефекту не було, хоча волосся виглядало непогано, але більше не робила.

Ще раніше пам'ятаю маску для волосся з майонезу. Масне, липке, зі специфічним запахом, важко вимивалося. Ефекту не помічала, але робила декілька разів.

А ось останній лайфхак мені до вподоби. Теж пов'язаний з волоссям. Але зайвим, над верхньою губою)) Десь рік тому вичитала, що дієвою є маска з куркуми. Спочатку треба позбутися зайвого волосся. Я його просто вискубувала у декілька підходів, бо больовий поріг не давав це зробити одним махом. Потім куркуму розводила у теплій воді до консистенції густої сметани і наносила на шкіру. Тримати треба десь 20 хвилин. Маска за цей час засихає на кірку, але легко змивається водою. Перший раз я була в шоці. Жовтий пігмент куркуми міцно в'ївся у шкіру. Тепла, терла, ледве відмила. Згодом прочитала, що пігмент легко нейтралізується молоком. Змочила ватний диск, протерла і вуаля жовтих вусів як і не було. Відтоді роблю цю процедуру чим раз тим рідше. Раз на декілька місяців. Волосся практично не росте. Чим раз, тим повільніше. Кількість його стала врази меншою. Тому раджу її 💯!!!

Пишучи останній абзац, мені мимоволі нагадався ще одна інтернет-порада для такого ж випадку. Це освітлення волосся. Давно я це робила. Десь років зо двадцять тому. Звичайною блонд фарбою для волосся я висвітлювала свої вусики. Опісля волосини ставали світлими, майже безбарвними, але чомусь блискучими і дуже помітними на сонці)). Треба було трохи чекати поки вони почнуть ламатися. Тоді їх ставало менше, але починали відростати і з'являлася чітка межа. Світло-темна. Жах! Треба було фарбувати знову. Також помітила, що через деякий час волосся навіть ставало більше. Це другий жах! Тому з часом я цю процедуру закинула. А вам і не раджу таке пробувати.

Дякую, що дочитали до кінця. Маю надію, що вам було цікаво!!!