Axis-y: огляд на засоби части на 1
Потроху розповідаю про новий для мене корейський бренд Axis-y
На фото ви можете побачити все, що в мене є від бренду, але сьогодні я розповім тільки про три засоби.
Почну з мого улюбленця:
🤍Axis-y Dark Spot Correcting Glow Serum
Інноваційний засіб для догляду за шкірою, що поєднує потужну 5% ніацинамідну основу зі скваланом, папаїєю та обліпихою для ефективної корекції темних плям, шрамів від прищів і нерівного тону шкіри.
Пакування на помпі, дуже зручне
Текстура гелева, легка. Швидко вбирається і не липка. Ідеальний варіант на ранок для моєї жирної шкіри. Контролює себум, при цьому не робить шкіру стягнутою. Трішки зволожує, лікує та заспокоює прищі
🤍 Axis-y Spot The Difference Blemish Treatment
Ефективно позбавляє від висипань і плям.
Містить зволожуючі керамідні капсули, які допомагають відновити шкірний бар’єр.
Основним інгредієнтом є 4-терпінеол. Це основний активний інгредієнт, який міститься в екстракті чайного дерева і сприяє загоєнню плям.
Окрім цього присутній ніацинамид 2%
Написано, що він ефективно лікує прищі вже за два тижні.
Останнім часом мене значно посипало, досі не знаю причину, але цей засіб мене рятував. Баночка лише на 15мл, бо це точковий потужний засіб.
Одразу підсушує звичайні прищі. Від таких я позбуваласт з ним за пару днів. Але мене турбували інші: підшкірні прищі середніх та маленьких розмірів. От не вичавлються, але і сами не проходять. Так ось, цей засіб не розчиняє їх, а провокує на активну фазу, а потім лікує як звичайний прищ. Тобто з майже непомітних білих прищів вони перетворюються на червоні звичайні. Так, це неприємно в моменті, але для мене це був єдиний шлях позбутися саме такого типу закритих прищів. Ніацинамід низької концентрації лише лікує видими прищі, очищує та звужує пори, а також розчиняє незначні підшкірники. А цей засіб для мене був саме лікувальним. Використовувала щодня в період, коли шкіра була найбільш проблемна, з часом стала користуватися рідше.
Раджу його 100%, бо лікує різні типи прищів. Також іноді використовую на плечі, коли там щось з'являється.
🤍Axis-y Complete No-Stress Physical Sunscreen
Це фізичний сонцезахисний крем на основі полину, який містить 2% ніацинаміду та сквалану, який захищає шкіру від пошкодження UVA та UVB, водночас забезпечуючи цілющі властивості інгредієнтів.
Дуже подобається пакування, зручний носик.
Текстура не густа, біла. На обличчі залишає легесенький білий слід. Моєї мамі таке подобається, бо візуально вирівнює тон шкіри та освітлює її.
На початку дає вологий фініш, з часом вбирається і не залишає ніякої жирності, навіть трохи підсушує шкіру. Для жирної шкіри чудовий варіант, але я хоч і маю таку, та все ж люблю ефект вологої шкіри, тому мені цей засіб не підійшов
Коментарі (0)