Darialiaz

#crazybeautyhacksmakeupclub

#crazybeautyhacksmakeupclub

Кожна дівчина робила, якісь крейзі поради і я не виключення. Тому вашій увазі представляю топ-5 безглуздих порад, які я особисто робила у житті.

1. Моя подруга розповіла про крутий скраб для лиця. Рецепт такого скрабу заключався в соді та просто добавити води, нанести на 10 хв на шкіру обличчя, вуаля готово. Насправді шкіра ставала дуже гладкою після такого скраб-маски, але насправді це так травмує шкіру.

2. Лайфхак як очистити шкіру від чорний цяток. Як думаєте за допомогою чого? Шпилька для одягу… там є кругла дірочка за допомогою якої можна чистити чорні цятки. Спосіб дуже сумнівний, та і погано працював такий лайфхак.

3. Колись я гадала якщо розчісувати мокре волосся, то воно буде рівніше. Взагалі не знаю звідки я це взяла, адже мокре волосся не можна розчісувати, воно травмується.

4. Ще робила бовтанку для обличчя. Склад: саліцилова кислота, борна кислота, таблетка левоміцетину. Наносила таку бовтанку точково. Тоді дуже подобалась, але зараз в ніякому разі не буду її використовувати, та і результату я не бачила.

5. Для росту брів та вій використовувала касторове масло. Брови ще можна помазати, але вії ні. Пам’ятаю як в мене пекли очі, все жирне було: постіль в плямах, обличчя.

На що не підеш заради краси! Ось такі мої безумні ідеї. Більш ні за які гроші світу не буду це робити!