krapoochka

Більше цього не робити

Більше цього не робити

Як ми дівчата, завжди шукаємо, щось новеньке в процедурах, косметиці, щоб бути досконалими. Завжди підчитуємо, підглядаємо та використовуємо на собі. Інколи буває настрій саме до експерементів, коли є час для себе. Особисто люблю шось протестувати на собі з серії мамочок чи скрабів. І вже так буває з інтернету нашумлять про якісь дієві методи, що і собі пробуєш. Приходять зразу на думку, це скраб для тіла на основі гущі кави. Каву я п'ю багато, і відповідно назбирати її не складно. Ну і я така пару крапель,олії і ще трошки цукру і це все на себе.
Ой, і потім вся ванна і ти коричневий, це змиваєш, залишається колір коричневий,так ще шкодиш сантехніці,бо воно забиває все,і не розчиняється. Тому ні ні,більше цьому методу.

Також пригадую, процедуру для волосся на основі желатину і бальзаму для волосся. Називався креатин. Маю пористих волосся і завжди мріяла про пряменьке волосся. Результат, ніби і нічого. Правда обтяжує дуже волосся. Але змити цю жижу,не дуже то й просто,щей заборонено сушити волосся, думаю, бо зробиться ефект клею.☺️ Тому,не робіть дівчата цього.

Але ми такі дівчата, думаю експерементів ще буде багато і невдалих теж. Інколи це весело попробувати, згідні?😂