getejra

#crazybeautyhacksmakeupclub

Почитала я дописи дівчат і зрозуміла,що у мене й не так багато було таких ексцесів 🤣і все того, що я просто ледача до б'юті-рутини. Але кілька моментів все одно було

1. Класика: зубна паста для підсушування прищів. Все б нічого, якби я не взяла якийсь скажений блендамед і він мені попік шкіру обличчя так, що туди сів якийсь грибок і пішов на половину тіла. А лікували мене фукорцином. І от уявіть: епідемія кору, їду я в Київ у потязі на свою першу сесію як ліловий гепард 🤣шарахались від мене всі, це ще та ситуація, яка прокачує твоє самосприйняття 😎
2. Лимонний сік для зміцнення нігтів. Треба було розрізати лимон навпіл і вп'яти в нього нігті 😂 сидіти так хвилин 15.
3. Мастити йодом нігті. Навіть не пам'ятаю вже з якою метою 🙈
4. Робити об'єм та кудрі з величезної кількості мілких косичок на мокре волосся- ефект наче й прикольний, але потім половина волосся просто обсипається.

От і всі мої історії, мені завжди було ліньки то все колотити, мастити, змивати - того й більшість пройшло повз мене.

Але щоб було весело - розповім історію, як в 12 ночі в студентському гуртожитку після коктейля "будильник", дівчата вирішили "поновити" мої освітлені полоски на волоссі. У мене завжди була складна стрижка з продуманим фарбуванням прядок, щоб не було схоже на мелірування, бо я його не любила(фото на дисках, а як виявилось всі ноути в квартирі вже без дисководів): зверху були 3 білі сантиметрові асиметричні прядки, а ззаду вистрижений хвіст, який заплітався в тонку косичку і був вифарбований чорними та бордовими прядками. І так як після "будильника" нікому не спалось, в одній з товаришок прокинулась перукарка. А всі інші почали їй допомагати і нести всі підручні засоби для освітлення волосся: перекис водню, чомусь нашатир, бовтушки і різні суміші для освітлення незрозумілого походження. Сиділа я з тим всім години півтори (досі дивуюсь як волосся просто не відпало) з сміттєвим пакетом на голові, який періодично сушили феном.

Ну і результат ви можете бачити на фото - як кицька 4-х мастка "50 відтінків рижого" 🤣. Як було до - друге фото. От це я б точно не повторила ні за яких умов 🤣