Моє волосся пе режило багато експериментів
Розкажу про останній😅
Нещодавно натрапила на одне відео, де дівчина радила мити голову гелем для обличчя. Ну що ж, подумала я, чому б і ні? Вирішила перевірити.
Ну, думаю, що може піти не так? Озброївшись своїм гелем для вмивання (до речі, дуже навіть непоганим, для обличчя він підходить ідеально), я вирушила у ванну. Нанесла його на волосся, ретельно помасажувала шкіру голови, змила і пішла сушити волосся.
І ви знаєте, спочатку все виглядало ідеально! Волосся було легким, навіть обʼєм зʼявився, якого мені завжди бракує. Я була в захваті й майже повірила, що це геніальне відкриття. Майже! Бо рівно через пів години мою ейфорію обірвав свербіж, та ще й який! Шкіра голови почала свербіти так, ніби я піддалася атаці невидимих комах.
Тут я зрозуміла, що моїй себорейній шкірі голови цей експеримент явно не сподобався. Замість обіцяного “глибокого очищення” вона, мабуть, отримала шок від такого “догляду”. Гель для обличчя зробив своє: пересушив і “ощасливив” мене незабутніми відчуттями.
Нове правило мого життя: засоби для обличчя повинні залишатися на обличчі! А для голови все-таки краще шампунь. Усі ці лайфхаки з соцмереж треба сприймати обережно, особливо якщо шкіра голови (чи будь-яка інша частини тіла) в тебе “зі своїм характером”.
Коментарі (0)