мої експерименти з соцмереж)
Ну що, дівчата, час поділитись усіма тими б’юті-порадами з соцмереж, які я особисто перевіряла на собі! І деякі з них справді працюють, хоча й здаються дуже дивними:
1. Зубна паста як точковий засіб від прищів. Хоча я і пробувала цей метод, він мені не допоміг, тому, здається, це лише міф.
2. Оцет для волосся. Це була ще одна парадоксальна порада, але вона справді спрацювала. Оцет допомагає збалансувати pH шкіри голови і навіть додає блиску волоссю. Але будьте обережні з концентрацією! Я розбавляла з водою
3. Відвар з яблук для ламінування волосся. Я була здивована, але після відвару волосся стало м’якшим і блискучим, правда, ефект не тримався довго. Але для домашнього догляду – цікаво!
4. Маска з медом і корицею для обличчя. Пробувала, але це так тяжко змивати! Шкіра після неї була зволожена, але процес очищення обличчя став справжнім викликом. А ще допомогло з чорними цятками.
5. Кубики льоду для обличчя. Хочете швидко освіжити шкіру? Я пробувала, і це дає класний ефект! Шкіра стає більш пружною та зволоженою. Тільки обов'язково після цього добре зволожити обличчя кремом. Та будь те обережні з чутливою шкірою, не треба їй такий стрес.
Кожна з цих порад може викликати питання, але це точно те, що я пробувала і виявилося не таким страшним, як здається! Але якщо чесно зараз би повторила лише ламінування та ополаскування оцетом для блиску волося.
Коментарі (0)