#crazybeautyhacksmakeupclub
БʼЮТІ-ПОРАДИ, ЩО НЕ ДІЮТЬ!
- Подорожник/капуста/чистотіл для лікування акне. Це все було випробувано на мені. Памʼятаю як лягала спати з листям подорожника/капусти і точково мазала «сок» чистотілу в очікуванні коли ж вже настане результат?! Думала «окей, не з першого разу», пробуємо далі. Проте результат настав від професійного лікування і доглядової косметики, а не від порад псевдоекспертів.
- Маска з огірків, твогору, кубики льоду з замороженими травами. Тоді я помітила в себе алергію на ромашку 😅
- Кропива/хміль для зміцнення волосся. Хоча й ці рослини багаті на вітаміни та мікроелементи і їх дієвість я не можу заперечувати, проте зараз є набагато ефективніші фармакологічні засоби.
- Спирт та дігтярне мило для підсушування висипань. У підлітковому віці це здавалося найшвидшим способом позбутися висипань. Але в результаті шкіра ставала сухою, починала ще більше жирніти, а висипань лише додавалося.
- Олія чайного дерева як універсальний засіб для всіх проблем шкіри. Кілька крапель цієї олії на проблемні ділянки не приносило бажаного результату — шкіра почала червоніти та лущитися, проте аромат дуже приємний 😊
Поради без доказів часто не дають результату. Лікування шкіри та волосся потребує правильного підходу та професійного догляду. Тому бажаю всім не поспішати з експериментами, а звертатися до перевірених методів і професіоналів для досягнення справжніх результатів.
Коментарі (0)