getejra

Подарунковий святковий набір від джоко

Люблю брати набори за дуже зручні бавовняні мішечки в них - це просто любов 💗 на цей доглядовий для обличя задивлялась вже давно, а коли він вийшов в святковому пакуванні - це був знак 😁 Набір якісно та надійно запакований: крім міцного картону є ще додаткова плівка. Дизайн дуже милий та дівчачий зі стилізованими новорічними елементами.

На коробці ми відразу бачимо, що нас чекає всередині, тут є необхідний доглядовий мінімум: пінка, тонік та маска.

цей набір ми вирішили розділити з подружкою, бо їй був потрібен тонік і вона любить троянду, а я хотіла мати пінку в запасах і люблю маски джоко) Всі засоби поміщені в зручну торбинку - органайзер бежево-молочного кольору з зручними чорними затяжками.

💟Пінка для вмивання з екстрактом равлика для нормальної шкіри

💟Зволожувальний тонік для обличчя

💟Маска гідрогелева для обличчя

Вона створена на основі м’яких рослинних ПАР, що забезпечує максимально дбайливу взаємодію з епідермісом, зберігаючи його природний pH. Завдяки високому вмісту натуральних компонентів активна формула пінки сприяє поліпшенню стану шкіри, повертаючи їй сяйний вигляд.

Класична для пінки пластикова баночка з білого пластику, не прозора, 150 мл.

Склад: Water, Lavender Flower Water, Sodium Olyvoyl Glutamate, Coco-Glucoside, Sorbitol, Glycerin, Almond Oil Glycereth-8 Esters, Snail Secretion Filtrate, Ethylhexylglycerin (and) Phenoxyethanol, D-Panthenol, Citric Acid, Parfum.

Одразу скажу, що я вже давно хотіла мати вмивачку з таким масажним аплікатором. З ним можна легко дозувати необхідну кількість ніжної піни для процедури очищення, сама щіточка силіконова та м'яка, нею приємно масажувати шкіру. Також в комплекті є додатковий пластиковий захист.

- усуває надлишки себуму, залишки макіяжу, часточки пилу та бруду;
- підтримує оптимальний гідробаланс шкірного покриву;
- містить равликовий муцин, що пом’якшує, живить, відновлює і розгладжує;
- лавандовий гідролат стимулює клітинну регенерацію, запобігає появі висипань і заспокоює подразнення;
- мигдальна олія вирівнює поверхню шкіри, поліпшує її колір, робить пружнішою і шовковисто гладенькою.

Тонік збагачений такими інгредієнтами, як гідролат дамаської троянди, гіалуронова кислота, натуральний зволожувач та алантоїн. Активні компоненти насичують вологою, надають тонізувальну дію і покращують проникність шкіри, готуючи її до подальшого догляду. Засіб швидко вбирається та висихає, утворюючи захисний бар'єр і попереджаючи дегідратацію. Класичний для такого засобу пластиковий флакон з прозорого пластику, 150 мл.

склад: Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate,Allantoin, NaPCA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance, CI 16255.

Дуже пахне трояндою, для її поціновувачів це справжня насолода 🌹

🌹 інтенсивно зволожує шкіру;
🌹 підтримує гідроліпідний баланс;
🌹 відновлює природне сяйво;
🌹 надає заспокійливу дію;
🌹 вирівнює тон і мікрорельєф;
🌹нормалізує роботу сальних залоз;
🌹не руйнує рН;
🌹 не містить спирту;
🌹 повертає гладкість і шовковистість;
🌹 пом'якшує та розгладжує тканини.

Класична гідрогелева маска від джоко: зручний пакет-саше 20 г з мінімалістичним дизайном: на упаковці зображена троянда, а із зворотнього боку вся інформація та дуже доступна інструкція. Я використовую весь вміст пакету за один раз.

Склад: Glucose, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Silica, Rose Petals, Soluble Collagen, Rose Flower Extract, Sodium Pyrophosphate, Fragrance.

Вітамінний засіб цілеспрямовано діє на відновлення пошкоджених ділянок епідермісу, регенерацію тканин і клітинне оновлення. Bourbon Rose Hydrojelly Mask збагачена колагеном, екстрактами пелюсток і квіток троянди, завдяки яким шкіра стає більш пружною, мімічні зморшки – менш помітними, дрібні недосконалості – несумісними з вашим природним сяйвом!

Ретельно очистіть шкіру. Я ще додатково наношу сироватку darphin intral під маски такого типу. Висипте весь вміст пакета в окрему суху ємність. Текстура дуже мілка ніжно- рожевого кольору з частинками сушеної троянди. одайте 70 г теплої води 20-22 ° С. Ретельно, протягом декількох хвилин, перемішайте маску до однорідної пастоподібної консистенції. Нанесіть маску за допомогою шпателя щільним шаром на все обличчя і шию. Можна наносити на зону очей, я також наношу на губи. Залиште на 20-25 хвилин до повного висихання. Не змивайте водою. Зніміть одним шаром, починаючи з підборіддя до чола. Використовуйте 1-2 рази на тиждень. Аромат троянди особисто для мене занадто інтенсивний, але не приторний.

Я тримала 20 хв . Маска знімалась дуже легко, одним шаром.

Відчула, що шкіра стала зволожена та приємна на дотик,пори заблюрені.

Підсумовуючи, що ж робить ця маска:

🥀 інтенсивно наповнює шкіру вологою;
🥀 нормалізує і підтримує її гідробаланс;
🥀 запобігає трансепідермальну втрату води;
🥀 стимулює вироблення природних білків;
🥀 чудово освіжає, тонізує і бадьорить;
🥀 позбавляє від дискомфортних відчуттів, напруги, свербіння;
🥀 ефективно вирівнює тон і рельєф епідермісу;
🥀 підвищує його захисні властивості;
🥀 мінімізує агресивний вплив зовнішніх факторів;
🥀збагачена натуральними і рослинними екстрактами
Такі набори є дуже крутими варіантами подарунків: до нього не потрібно шукати окремих стрічок, бантиків і пакувального паперу зі святковими дизайнами - він вже самодостатній та красивий 🎁