Дивні та крінжові б’юті-трюки: Мій досвід з найбезглуздішими порадами з інтернету
У світі краси завжди з’являються нові поради та трюки, але не всі з них варто сприймати серйозно. Ось кілька безглуздих та дивних б’юті-порад, які можна знайти в соцмережах, протестовані мною
Отож почнімо наш антирейтинг😁
Масло на обличчя від зморшок. Якось переглядаючи простори Тік Току я наткнулася на відео про зморшки і народні методи їх усунення. Для цього було потрібно потрібно взяти масло високої жирності та наносити наніч. Як таких зморшок у мене немає, але є заломи вранці після сну. Займалася я цим приблизно 2 тижні, як ви вже здогадалися - безрезультатно . А окрім цього, використання натуральних олій та масел на обличчі може призвести до забитих пор і висипань, особливо якщо у вас жирна шкіра.
Кокосова олія для відбілювання зубів. Досі бачу ці поради в соцмережах. Можливо потрібно більше часу користуватись цим методом, щоб отримати видимий результат проте, як на мене, краще скористатись відбілюючими смужками або сходити до стоматолога. Хоча кокосова олія популярна як натуральний засіб, її ефективність у відбілюванні зубів не підтверджена науково.
Оливкова олія для волосся. Неодноразово бачила на просторах інтернету заголовки по типу «Секрети догляду за волоссям голлівудських зірок» і звичайно ж що зірки не користуються послугами висококваліфікованих перукарів, а просто наносять оливкову олію наніч і все✨ Про результат такого експерименту напишу окремим дописом(спойлер - я не користуюсь тепер оліями).
Скручування вух резинкою для зменшення набряків. Можливо ви бачили у соцмережах як, в основному, азіатки зав’язують свої вуха резинкою і нібито таким чином має спасти ранкова набряклість. В цьому питанні мені завжди допомагає масаж руками або гуаша. Проте моя мама не любить сильно заморочуватись, тому я їй заради цікавості запропонувала спробувати цей метод. І звичайно, він їй не допоміг крім набряклого обличчя, в подарунок отримала ще й набряклі червоні вуха😂
Яйце на волосся для блиску. Постійно чула за цей метод, тому захотілось спробувати. Скажімо так експеримент закінчився вже на першій спробі. Хоча яйце може додати блиску, його важко змивати, і запах може залишитися на волоссі.
Активоване вугілля для відбілювання зубів. Спочатку треба розтоптати те вугілля, потім нанести на зуби так, щоб не весь умивальник був забруднений цим вугіллям. Змити вугілля теж не так просто. Отож активоване вугілля може видалити поверхневі плями, але його абразивні властивості можуть пошкодити зубну емаль, що призведе до підвищеної чутливості зубів.
Гвоздика для свіжого подиху. Переглядала англомовний контент Тік ток та наткнулася на одне відео. Жіночка стверджувала, що замість жуйки вона завжди використовує гвоздику для свіжого подиху. І що на відміну від жуйки, гвоздика зміцнює ясна та має антибактеріальну дію. У мене з цим немає проблеми, але знову ж таки цікавість взяла верх. Гвоздика, крім свого специфічного запаху, має ще доволі специфічний смак - поєднання пряного та гіркого смаку. Я дійсно пахла гвоздикою. Однак, вважаю, що аромат свіжого подиху у більшості асоціюється з мʼятою, але точно не гвоздикою.
Липкий пластир/Тейпи на обличчя наніч. Я дуже люблю спати на боці або на животі. На спині просто не вмію. Очевидно після такого спання дуже часто утворюються заломи. Однак, якщо ви заклеюєте місце де часто виникає залом, то залом буде під пластирем. Та й відриваючи пластир, ви подразнюєте шкіру.
Ось такий у мене вийшов багатий експіріенс😁. Буду рада почути, чи з вас хтось пробував якийсь з вище перелічених методів та ваші враженн)
Коментарі (0)