Олешко Анна💜

#crazybeautyhacksmakeupclub

#crazybeautyhacksmakeupclub

Насправді, раніше було багато всяких не вдалих спроб замістити нормальний догляд, всіх і не згадати... Особливо це пов'язано з нестачею коштів та не доступністю нормативних засобів.

Тепер же не перестаю радіти, що ми живемо в епоху доступу до інтернету та якісної косметики і без дефіциту 😅

Особливий розділ моїх експериментів - це "догляд" за ротовою порожнининою.

Коли боялася йти до стоматолога і зробила гірше.

Олія чайного дерева 🌿 замість ополіскувача ротової порожнини для зменшення болю.

В склянці води розвести декілька крапель ефірного олії чайного дерева і полоскати в надії, що само пройде...

Не працює. Пече. Можливо підійде як ополіскувач, але лікувальний ефект не чекайте. Краще купити бюджетний Лісовий бальзам чи Listerine.

Сода+сік лимона+ перекис водню замість відбілювання зубів.

Розвести до консистенції кашки та чистити зуби.

Прощавай емаль ...

Йод на нігті і не тільки...

Коли нігті ламкі та погано ростуть треба зробити так щоб вони ще й виглядали як у зомбі.

Часник під пластир від бородавок.

Дієвий метод зробити собі хімічний опік підручними засобами... Але так, справедливості заради, бородавки як не було.

Скраб для обличчя з цукром та лимоном🍋‍🟩

Можливо це непоганий рецепт, але у мене обличчя пече від кислоти і з'являється подразнення.

Тінт для губ з желатином та харчовим барвником.

По-перше в цій субстанції буде вся кухня, вся ванна кімната і можливо обличчя (або просто в мене руки не з того місця).

По-друге стійкість 0. Хоча це добре бо відмити хату було б складно. Навіть дешевий тінь з Китаю має стійкість в рази більше ніж це вариво.

А желатин для ламінування волосся я навіть пробувати не стала.

Волосся - це моя болюча тема, у мене доволі довге і густе (було колись) але з дитинства експерименти по його відновленню робили мені головний біль...

Відвар кори дуба 🌳 як ополіскувач для волосся.

Дубильні речовини в корі дуба з оцтом на пористе волосся - ідеальний варіант для кульбабки 🤡...

Відвар лушпиння цибулі для зміцнення коренів волосся 😅

Фарбує волосся в рудий колір, добре ненадовго, аромат доволі специфічний.

Корінь лопуха для шкіри голови від якого у мене була така лупа, що на шкіру уже ніхто не звертав увагу.

Заплітали мокре волосся в дві коси щоб волосся було "гарною хвилькою" і врешті йшла до школи з мокрою головою, бо волосся не просихало рівномірно. Але гарна...

Спирт помічник у боротьбі з прищами. У мене з спиртовими настоянками взагалі бідося 🥺 і дитяча травма 😅

Настоянка трояндових пелюсток на спирту як тонік від прищів.

Рецепт вичитала в журналі, ще в підлітковому віці...

Так моїй сухій чутливій шкірі те що треба...

Настоянка на кропиві, ромашці, календулі... Коротше, берете будь-яку "корисну бур'янину" та спирт і палете свою шкіру.

Зубна паста від прищів.

Це як бачу всі робили. Намазати червоного негідника в надії, що допоможе. Краще б одразу лікувати, але на це немає часу...

Так, було багато помилок але якщо подивитися з філософської точки зору, то все, що ми робимо - це корисний досвід. В будь якому випадку тепер я не буду мити господарчим милом волосся донці, бо баба Параска казали шо то корисно і всяка екзема пройде... І не буду соком чистотілу (БЕЗ ХІМІЇ) мазати прояви дерматиту. Бережи Боже мого дерматолога!