V-R-O-D-L-Y-V-A

O’BAYS Matte Liquid Lipstick

O’BAYS Matte Liquid Lipstick

Привіт Makeupclub 🖤

Не продублюю 😒 Детально далі.

💔 Упаковка. Картонна упаковка хоч і в якомусь сенсі доставляє більше естетики, але все ж таки на місці бренду я відмовилася б від зайвого сміття, так як саме в цій упаковці немає необхідності 🤔 На зовнішній картонної упаковці з двох сторін є прозора налипка - контроль розтину, є інфа про продукт з додатковою налипкою. Але викинути зовнішню упаковку – викинути інфу. Зате номер відтінку кожної помади є як надрукованим на картоні так і на дні флакона маленькою прозорою налипкою.

💔 Дизайн флакона. Візуал флакону гарний, але якщо придивитися, то середньо задовільно. Сам флакон із пластику, який лише візуально нагадує скло. Чорний матовий градієнт на напівпрозорому флаконі та мінімалістична витриманість уподобають моїм симпатіям, але нерівні зрізи платиска (не на всіх, у мене на 2-х їх 3-х флаконах) на кришці помади та на смужці, що розділяє тубу та кришечку, позбавляють мене повної естетичної насолоди. А ще одна дрібниця, яка особисто мене сильно дратує – біла, а не прозора ручка аплікатора. Сама помада відчувається кволою і дешевою, не вартою своєї ціни. За повну вартість помади (310 грн) я чекаю на якіснішу упаковку 😬

🖤 Розмір флакона: 11*1.8 см.

🖤 Об'єм продукту: 4 мл.

💔 Мої кольори: вони не мають назв, просто номери: 01, 02, 03 😒 Не мої кольори, не розумію чому не можна було зробити хоча б бежевий/ коричневий відтінок 🤷‍♀️

🖤 Текстура: кремова.

💔 Запах: хімічний запах самого продукту, що відштовхує, який найінтенсивніший при нанесенні 🤢 Через лічені секунди запах пропадає. Особисто я віддаю перевагу продуктам для губ з приємним запахом або його відсутністю.

🖤 Смаку немає.

🖤 Ефект: матовий.

🖤 Стійкість помади мене здивувала. З перекушуванням вона не з'їдається, на чашці не віддруковується. Тримається на губах до демакіяжу, не розмазується. Після жирної їжи є необхідність оновити.

🖤 Демакіяж: двофазка - це стандартне поєднання з таким продуктом, міцелярка такі стійкі матові помади не бере.

🖤 помада насичена, високопігментована;

🖤 повне перекриття кольору губ в один шар;

🖤 без плям та смуг;

💔 кольорова палітра розчаровує (виробник заявляє, що у них широка палітра... 🤭з 3-х відтінків);

🖤 гарний фініш і гладенькі губи, якщо не багато продукту на губах, інакше підкреслює складочки;

🖤 контур і куточки губ не пливуть, навіть якщо наносити без олівця і не закріплювати пудрою;

💔 за розмірами аплікатор зручний, але він ворсистий і для мене тим незручний, тому що не можу з ним рівно промалювати контур губ;

💔 також він якось сухо наносить продукт, ніби тягне губи при нанесенні (можливо причина у текстурі);

🖤 при розмові помада не тріскається і не утворює дірочки;

🖤 губи не пересушуються після помади, немає відчуття стягнутості, що мене дуже здивувало.

🖤 містить олію Ши і вітамін Е;

🖤 помада не викликала алергію.

*🖤 - ок;

**💔 - не ок.

На відміну від матових помад LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain - https://club.makeup.com.ua/post/51992/ ці помади не так сильно відрізняються у відтінках після засихання та фіксування. Колір практично не змінюється, змінюється лише фініш із глянцю на матовий.

🖤 Помада комфортна, губи не сушить і не стягує, не липка, майже не відчувається на губах.

💔 01 - рожевий пастельний. При нанесенні він начебто з ноткою персика у відтінку, але при засиханні ставати холодніше. Як для мене, то такий відтінок зовсім ніякий, він не актуальний НІКОЛИ. Зовсім не симпатичний, не прикрашає моє обличчя.

🖤 02 - найбільше мені сподобався, він красивіший ніж LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain - 407 WINE RED. Цей теплий червоний колір створює губи дуже елегантними та привабливими.

💔 03 - темний карамель з рожевою ноткою. Це не нюд для мене, не нейтральний колір, він не підійде прямо під будь-який лук і під будь-яку погоду. Він не простий, але й не цікавий.

Усі відтінки помад були надіслані на затест від MakeupClub. І всі відтінки, на жаль, не мої, навіть 02, бо цей колір я дуже рідко ношу 💔 Якщо мені таки потрібен червоний, то без роздумів я обираю поки що ідеальний для себе - NYX Professional Makeup Shine Loud Lip Color - 17 - Rebel In Red, тому навіть O’BAYS Matte Liquid Lipstick - 02 відправляється в саму сумну косметичку, якою я рідко користуватимуся.

Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜

22 листопада, 2024
V-R-O-D-L-Y-V-A
22 листопада, 2024