#crazybeautyhacksmakeupclub.
Довіряй, але перевіряй- так потрібно підходити до всього що читаєте в соцмережах.
Божевільних експериментів не було, бо я це не дуже полюбляю робити. Але деякі б'юті- поради я спробувала.
😒 Зубна паста - одна з головних героїнь в б'юті- лайфхаки. Радять не тільки чистити нею крани, кеди. але і її наносити на все обличчя. Зубна паста з деякими засобами від прищів має спільні властивості, але засоби ці різні за призначенням. ❌ Результат був 0. І так зубна паста для зубів, а не для обличчя.
🥚Куряче яйце для волосся. Одного разу вирішила спробувати помити голову яйцем. Але в мене ця справа не пішла. Волосся після миття були такі як ніби їх не мила зовсім і запах добивав. Може щось не правильно робила.
🙃 Цукор замість лаку для волосся. Захотілося мені колись цукрових кучерів, хоча лак для волосся завжди був. І результат бігуді, гребінець, невидимки і волосся - липке і важко розчесати.
🧅Цибуля від герпесу. При перших ознаках появи бульбашок змащувала уражену ділянку свіжим соком цибулі. Але проблема була в цитомегаловірусі. Це вірус відноситься до групи вірусів герпеса. Вилікувала і забула про таку проблему як герпес.
Ось такі були в мене прості експерименти, але й досі деякими я по сьогодні користуюся: ✔️ використовую трав'яні відвари для краси і здоров'я волосся, ✔️ народні засоби від поту використовую соду або натуральний сік лимону, ✔️зубний порошок для чищення срібла.
Коментарі (0)